Почетна / Кошарка / Звезда

Томић пред ФМП: Само са правим приступом можемо до победе

Финалисти последње две године у домаћем такмичењу имају по две победе из исто толико утакмица у А групи Суперлиге
ФОТО: Д. Жарковић

Тренер Црвене звезде Милан Томић каже да његови кошаркаши против ФМП-а морају да имају много бољи приступ него у претходним мечевима Суперлиге против Дунава и Златибора.

- Знам да се често понављам са реченицама у којима наглашавам да концентрација, приступ и енергија морају да буду на високом нивоу. Управо када тога нема, онда нема ни лаке утакмице, свака је тешка. Зато морамо да одиграмо добру утакмицу против младе амбициозне, агресивне и растрчане екипе каква је ФМП - рекао је Томић за клупски сајт.

Финалисти последње две године у домаћем такмичењу имају по две победе из исто толико утакмица у А групи Суперлиге.

- Само правим односом можемо да дођемо до бодова против тима који има физиономију и квалитет. Играмо на свом паркету и уколико се будемо придржавали договора из припреме за овај меч, очекујем да наши навијачи виде добру утакмицу две екипе које желе врх табеле у групи - поручио је тренер црвено-белих.

Крилни кошаркаш Звезде и бивши члан ФМП-а Огњен Добрић наглашава да нема тајни између два тима.

- ФМП игра одлично без обзира на одсуство неколико стартера због повреда, што је потврдио победама у прва два кола. Јако су агресивни, имају добре шутере, одлично се уклопио и Новозеланђанин Фин Дилејни, играју са пуно воље и енергије. На све то морамо да одговоримо јер нашплан је познат, а то је за почетак прво место у групи, којим бисмо сачували предност домаћег терена у завршници Суперлиге - рекао је Добрић и позвао навијаче да пруже подршку.

Утакмица између Црвене звезде и ФМП-а игра се сутра у хали „Александар Николић“ од 17 сати.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kramer protiv Kramera
Jos samo da nam razjasnite da li igra fmp1 protiv fmp2 ili fmp2 protiv fmp1...
Bas me zanima...
...da li ce i protiv vas biti "ambiciozni,agresivni i rastrcani...".
kad udari
fmp 1 na fmp2 , sve regularno hahaha

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.