Почетна / Кошарка / Звезда

Звезда: Господски манири 3 – сазнали смо ко је „амбициозни појединац”

Није дуго требало чекати да црвено-бели одговоре на саопштење председника црно-белих
ФОТО: Н.Неговановић

- КК Црвена звезда мтс није добио одговор на питања ко је довео утакмицу плеј офа до атмосфере линча за играче и стручни штаб КК Црвена звезда мтс. Али је добио одговор ко је „амбициозни појединац”.

КК Црвена звезда мтс поставио је у понедељак у свом саопштењу врло јасна питања и изнео констатације око изузетно лоше организоване утакмице плеј-офа АБА лиге у организацији КК Партизан НИС. Као клуб нигде ни у једној реченици нисмо поменули име ни једног појединца, поставили смо питања на које нисмо добили одговоре...осим на једно. Сада знамо и имамо званичну потврду ко се препознао у термину „амбициозни појединац”!

Верујемо да је амбициозни појединац уложио огроман напор и провео бесану ноћ (још једну) у сарадњи са својим личним ПР-ом, задуженим за (у) СОС-у ситуације, размишљајући како и шта да одговори, осетивши се прозваним из само њему знаних разлога.

И погрешио је у старту. „Амбициозни појединац” се обратио лично председнику клуба, а не КК Црвена звезда, који је као клуб поставио одређена, врло конкретна питања.

Одговорио је очекивано, круто попут лима, без „шлифа” сакривајући се иза флоскула, својих „бизниса” који досежу мало даље од помпезних имена компанија које води, скромних почетака у Прислоници којих се из само њему знаних разлога стиди, и сакривања иза легенди Црвене звезде, са којима је најближи контакт имао у свом саопштењу, помињући њихова имена.

Донекле га разумемо, јер рационалних одговора на питања која је КК Црвена звезда поставила једноставно нема!

Нисмо добили одговор на простачки транспарент, на „специјалце” поред клупе из разних приградских насеља и са сплавова, како и зашто су делегација и играчи КК Црвена звезда били на ивици линча у утакмици коју је организовао КК Партизан НИС као клуб?

Ко је бацао топовске ударе, кованице, батерије, петарде, кључеве на играче и клупу Црвене звезде?

КК Црвена звезда мтс пита „амбициозног појединца” да ли су господски манири успостављени од „премијерног интервјуа” у коме се јасно ставља до знања да „КК Партизан може да напредује само ако КК Црвена звезда падне” уз констатацију да је председник КК Црвена звезда „највећи непријатељ Партизана”.

Није одговорено ни на конкретно питање чија ложа је гађана бакљама на завршници Купа Радивоја Кораћа у Нишу 2017.године, у којој је један човек скоро остао без вида, и ко је скидао плочице након завршнице купа 2018.године. Амбициозни појединац је био у тој просторији, као и на једној другој слици, али ту у углу да остане непримећен, због које је такође провео бесану ноћ, попут ове претходне.

Да ли су то господски манири о којима прича амбициозни појединац у белом оделу, које „нажалост” мора да упрља, пошто константно помиње блато у „које мора да сиђе”, а заправо је из њега изашао. Од колоритног „бизниса” у Италији, преко разних сумњивих политичко-бизнис веза и романтичних загрљаја у Њујорку, до „транспарентних” послова у Рашкој области?

Још један покушај амбициозног појединца да себи подигне друштвени статус је и стављање у исту реченицу са легендама Црвене звезде, од којих су неки и у ФК нашег спортског друштва. Можда би било боље да објасни у каквим је односима са „својим” ФК и зашто је седиште КК Партизан измештено из просторија СД Партизан у Хумској 1, по први пут у историји, после 73 године?

Коначно, како ће КК Црвена звезда мтс организовати утакмицу број 3, је ипак помало имагинарна ствар за амбициозног појединца, јер је по многим параметрима далеко од „евролигашког стандарда” који је видео само  на ТВ-у, као и легенде Црвене звезде које је помињао.

Свако наредно саопштење амбициозног појединца, а не клуба који представља, видећемо само као још један немушт покушај подизања сопственог „угледа” из блата из кога је изашао и постао „најгосподскији, најобразованији, најуљуднији” спортски радник у региону. За неке ствари је потребно време и године, амбициозном појединцу посебно. Неке ствари једноставне не могу да се купе.

И за крај бесплатан савет амбициозном појединцу. КК Црвена звезда мтс је клуб кога не чини један појединац, већ клуб са својом јасном организационом структуром, хијерархијом, адресом, и људима који савесно и врло одговорно обављају своје послове. Клуб за који навија већина популације у овој земљи.

Коментари31
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zoran
Ko o čemu Čovic o postenju ili tako nekako
zpki
Ko o cemu Čovic o postenju ili tako nekako
Реални Чика 1
Браво Звездо, у центар! СВИ У ПИОНИР У СУБОТУ - ГАЗИ ТО БРЕЕЕЕ!
Coki
Posle ovakvog saopstenja niko mi nece doci na utakmicu broj 3 , ni za dzabe !!! Ujedoh se za jezik........gde su bre komentari podrske , delijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!
Djeneral Draza
I tako se to nastavlja i nastavlja, a navijaci ce i ovde da se krve kao da im zivot od toga zavisi. I uvek su jedni u pravu, a ovi drugi nisu, bez kraja i svetla u tunelu. I sta ce biti u subotu kad jedan tim pobedi, a drugi izgubi? Zaista tuga Bozija.
gropn II
djenerale, ne moze " NEKO " da stalno bude u pravu a " DRUGI " uvek krivi ! prema svecu i tropar !

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.