Почетна / Кошарка / Звезда

ЦРВЕНО-БЕЛИ СЕ ОГЛАСИЛИ: Меч Звезда - Будућност високог ризика

Црвена звезда дочекује у недељу од 19 часова екипу Будућности у утакмици 13.кола АБА лиге
ФОТО: Д. Жарковић

Црвена звзеда се огласила саопштењем пред меч са Подгоричанима:

Као лидер на табели, без пораза у досадашњем току такмичења у регионалној лиги, КК Црвена звезда организујe меч који је проглашеном утакмицом "повишеног ризика" након састанка са представницима полиције и свих служби које су укључене у организацију ове утакмице, која се игра 30.12.2018. године у дворани "Александар Николић".
 
Интересовање навијача Црвене звезде за овај меч је велико, карте по стандардним ценама за дуеле АБА лиге су пуштене у продају у четвртак. Клуб овом приликом обавештава јавност, да у складу са пропозицијама АБА лиге, али и препоруком МУП Републике Србије, размене карата за гостујуће навијаче, неће бити, осим на бази реципроцитета (КК Црвена звезда добио је 20 карата за меч који је одигран у Подгорици у 2. колу АБА лиге).
 
КК Црвена звезда такође, након састанка који је одржан у петак у просторијама клуба на Малом Калемегдану са представницима МУП-а, Жандармерије и обезбеђења, обавештава јавност да никоме од навијача КК Будућност ВОЛИ који буду дошли организовано, или самоиницијативно у Београд, неће бити дозвољен улазак у дворану.
 
КК Црвена звезда још једном позива све своје навијаче да у недељу испуне дворану до последњег места, помогну екипи да у сјајном спортском амбијенту, дође до нове победе којом би заврпшили календарску 2018.годину .
 
Капије дворане биће отворене два и по сата пре почетка, а КК Црвена звезда мтс апелује на све који буду долазили у дворану, да се ка њој упуте раније,  због детаљних контрола које ће бити спроведене на свим улазима.
 
КК Црвена звезда мтс

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Жељко Павловић
Није.
Prigradske devojke
A zasto je interesovanje navijaca zvezde veliko za ovu utakmicu?
Potrazi ga u Laktasima
Zato sto volimo da redovno deljamo igokejudinamik
Željko
Jeste.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.