Почетна / Кошарка / Звезда

Коморска Острва повукла признање тзв. Косова, београдски ресторан тим поводом частио Звездиног Бена храном са родне груде

Један од најбољих играча Звезде ове сезоне искористио је прилику да се дружи са домаћинима
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Нападач Црвене звезде Ел Фарду Бен имао је прилику да ужива у кухињи са родних Коморских Острва.

Бен је у недељу био гост београдскг ресторана, који у част држава које нису признале независност тзв. Косова, припрема њихова традиционална јела.

Један од најбољих играча Звезде ове сезоне искористио је прилику да се дружи са домаћинима, а судећи по фотографијама храна из његовог краја му је изузетно пријала.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko
97:96!
Srdjan Markovic
Ova vest nema veze sa sportom!
Beli
Skupa je bila oba vecera.Pitajte Dacica koliko para mora da izbroji da bi nekog kupio od ovih indijanskih nacija za koje je malo ko ikad cuo.Poreski obaveznici su ti koji placaju srpske gluposti.Kompletno rukovodstvo na vrhu Srbije je jedan obican neozbiljan svet koji ne zasluzuje da vodi ovaj narod.
uzicanin
Sva ta povlačenja priznanja se plaćaju oružjem i municijom.Naša namenska industrija radi 26 sati dnevno zbog toga.Vidi te ko sve povlači priznanja to su neke Afričke siromašne države gde vladaju diktatori i kome treba uvek oružije.
super za bena ali
Ovi povlace, oni priznaju, je l' radi diplomatija nasa bajna na nekim ekonomskim sporazumima, na necemu od cega imamo vajde? Ljudi motaju kablove za 200 evra, al' bitno da su Komorska ostrva povukla Kosovo.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.