Почетна / Кошарка / Звезда

Томић: Ово није кошарка

Црвена звезда је у 2. колу Еврокупа савладала Монако (66:63) у гостима
ФОТО: asmonaco.basketball

Иако је његов тим дошао до драгоценог брејка, Милан Томић је одмах после меча прво говорио о проблемима са семафором.

- Било је тешко да се игра у овим условима. Ово није права кошарка. Ово мора да се поправи – истакао је стратег црвено-белих. - Било је доста прекида за записничким столом од почетка утакмице, у трећој четвртини су успели да поправе те проблеме са кабловима па смо бар 20 минута могли да одиграмо у континуитету у нормалним условима. Честитао бих екипи и на повратку из минуса од десет разлике. Одиграли смо можда не толико квалитетно, али као тим и остварили веома битну победу. После оваквих утакмица ствара се карактер екипе за наставак сезоне.

Стратос Перпероглује је истакао значај победе и додао:

- Ружна утакмица, са оба стране. Ипак, тријумф је најважнији. Ово је тежак терен, многи ће овде имати проблема.

На констатацију да је Црвена звезда сјајно отворила сезону, искусни Грк је рекао:

- Тек је почетак. Трудимо се да градимо наш карактер кроз победе.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

podrinje
pišu se bodovi
lazar matić
- Aha, počelo da škripi. I tek će da škripi - upamtite šta sam vam rekao !
Милан Којчић
Ова победа над Монаком у гостима има већу тежину него Партизанова победа над некомплетним тимом Зенита на домаћем терену. Не шкрипи ништа, играчи су се мало опустили после демолирања Будућности, Звезда је прва на табели. Све је то нормално.
Стари Делија
Уз свест да су, за ову фазу, осцилације нормалне, чини се да славио претходну победу. Врло тврда утакмица. Нико од играча није играо на свом нивоу-
vreme ce pokazati
..ili upravo jeste!?...
jel vas sramota
tek je pocelo a ko zna koja ruzna utakmica po redu ...
Dragan Bgd
Prvo,utakmica je dobijena i to u GOSTE,UZ MULJAZU SA SEMAFOROM KAD JE ZVEZDA POVELA SA 17:6.Poudrav TRENTO.
Dzoni
Sto se lepo ne ugasi i ovaj fmp i lepo da opet igramo kosarku svi... hemofarm partizan vojvodina kragujevac ovi su sve unistili zvezda je unistila srpsku kosarku kao i srpski fudbal vaterpolo ne mogu da sxvate da nisu bolji od partizana pa unistavaju...
Стари Делија за Џонија
Уништавају, али и искључиво спортским победама. А за развој других, који треба, да лепо вратимо Хрватимо клуб који је тамо основан а по наређењу натурен Србији. Нека брука Хрватску по Европи а не нас!
Dragan Bgd
Ti bi opet vaše vreme,dapretite,i gepekujetd suduje da ih pred očima i kamera javnost NA TERENU ŠTIPAZE,DE SR BIJETE,DA POVLAČITE EKIPU,KAD VAM ZADAR POVEDE 17 RAZLIKE.E to vsše vreme a NEVREME SRPSKE KOŠARKE JE PROŠLO I NIKAD SE VRATITI NEĆE.Zvezdin grb se nije jao ni njen brend menjao,partizanov jeste,umesto buktinja,ZEPTEROVA NARANDZA.Drugo,Hemofarm i recimo Zdtavlje su ugasili vaši zuti jugosi,prodajući te kućr strancima i Zvezda nikakve veze nema sa tim.Al su zato Bota i društvo gurali partitan.Sve je arhivirano,znamo sve i dostupno je svakom da proveri ovo što sam rekao.Bahatim siledzijama,smo stali na rep TO JE TAČNO.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.