Почетна / Кошарка / Звезда

Томић: Дерби стиже прерано, Регланд није тренирао

Кошаркаши Црвене звезде гостују у недељу екипи Будућности у оквиру 2. кола АБА лиге. Меч у дворани СЦ "Морача" почиње у 19 часова
ФОТО: И. Веселинов

Кошаркаши Црвене звезде мтс путују у суботу увече у Подгорицу где их у недељу од 19 часова очекује меч 2. кола АБА лиге против екипе Будућности.

Црвено-бели су тренирали у суботу у дворани „Александар Николић" и после тога се у пуном саставу упутили ка аеродрому „Никола Тесла" одакле ће се упутити ка Подгорици.

Звезда се већ састала са екипом Будућности у финалу Суперкупа АБА лиге у Лакташима (славила убедљиво са 89:75), а пред овај дуел тренер Црвене звезде мтс Милан Томић каже:

Први велики дерби регионалне лиге који стиже прерано против евролигашког противника. Без обзира што смо већ рекли да оћемо и да нам је циљ да напредујемо из дана у дан и будемо што бољи, ми на овој утакмици морамо да будемо тим више него на било којој другој. Сигурно да је Будућност фаворит, али даћемо све од себе да одиграмо квалитетну утакмицу. Путујемо са 14 играча, из разлога што јер Џо Регланд у петак имао високу температуру и није тренирао –рекао је Томић.

Сличног мишљења је и капитен Црвене звезде Бранко Лазић:

- Ово је нова утакмица и нова прича. Будућност има улогу фаворита, играће пред својим навијачима. Ми са друге стране желимо и морамо да будемо сконцентрисани да одиграмо добру утакмицу и то као тим чему стремимо кроз сваки тренинг. Мали хендикеп представља и то што је наш плејмејкер Регланд под температуром, али путујемо у Подгорицу са жељом да одиграмо као екипа, тим, чврсто, сконцентрисано и квалитетно.

Меч Будућност – Црвена звезда игра е у недељу од 19 часова у дворани СЦ „Морача", а већ у среду следи и ново гостовање овога пута у Еврокупу против екипе Монака у Француској.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.