Почетна / Кошарка / Звезда

Звезда нашла центра: Душан Ристић поново црвено-бели!

Центар Душан Ристић потписао је трогодишњи уговор са КК Црвена звезда мтс!
ФОТО: КК Црвена звезда

Душан Ристић, некадашњи центар „Аризона вајлдкетса" и дете Црвене звезде, ново је појачање црвено-белих у овогодишњем прелазном року!

Ристић је са КК Црвена звезда потписао трогодишњи уговор, и биће велико појачање за клуб на позицији центра.

Овај 22-годишњи Новосађанин (рођен 22.новембра 1995.године) висок је 214 центиметара, а прве кошаркашке кораке направио је у КК „Стар„ у Новом Саду.

Као изузетно талентован по доласку у Београд прошао је све млађе селекције Црвене звезде, а након четворогодишњег школовања у Аризони, где је такође са великим успехом играо и за кошаркашки програм чувеног универзитета, одлучио је да се врати у Србију и настави где је стао, јер се између неколико понуда, одлучио за повратак међу црвено-беле.

Током четворогодишњег боравка у програму чувених „Аризона Вајлдкетса”, где је постао и играч са највише победа у историји тог универзитета, Душан је студирао психологију и дипломирао са највишим оценама.

Сезону је завршио са просечно 12 убачених поена уз седам скокова по утакмици, одликује га изванредна мобилност, покретљивост и шут за своје габарите (висок 214 цм, тежак 111 килограма) а сада је спреман за ново поглавље у својој каријери, и повратак у Црвену звезду.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zvezda centar
al ga je nasla
алекса
Наћи ће о нас, не боте се. И он и Оџо. Оџо вас је сурнисао, наставиће се прича.
Treba procistiti tim
Ako mislimo da napadnemo ABA i vratimo se u EL naredne god. iz sadasnjeg tima pod hitno moraju da se odstrane ovi igraci koji nisu za Zvezdu i zbog kojih smo i izgubili EL: Antic i Keselj - Penzija, ili nek idu u FMP ako m se jos igra na jednu godinu pa nek tamo zavrse karijeru, Dangubic - Otkaz, jer njegovo zdravstveno stanje vise nije za ozbiljnu i profesionalnu kosarku, Omic - Otkaz, unosi nam razdor u klub i zbog njega pravi navijaci Delije ne dolaze na tribine i zato neka ide, Feldin - Prodaja sto pre, jad i beda od igraca i treba ga prodati sto pre i za te pare dovesti daleko kvalitetnijeg amera sutera, Lesor - Prodaja pod hitno, jedan od najvecih Promasaja ikad u Zvezdi, Jovanovic - Poslati u FMP na kaljenje, minimum na dve godine dok se ne privikne na evropsku kosarku posto je decko glavom i dalje u americi i njihovoj ligi.
Covicu
Prodaj lesora za 250-300 hil evra koliko su ponudili spanci i za taj novac dovedite boljeg i kvalitetnijeg centra,to je najbolje resenje da bi ga se otarasili i zaradili na njemu!
Djole @ Covicu
Cova bi ga prodao al' Lesora niko nece, a ima i dobra primanja u CZ.
алекса
Радује ме што се Звезда све више ослања на своју школу, не разбацује се новцем, као "неки". Тим "неким" после суд преиначује пресуде па од дужника волшебно постају потражилац. На основу тима од прошле године по мом укусу би били Немања Ненадић на крилу и на плеју један Амер, плеј. не комбо - бек који ће више да јури статистику већ додавач. Може и домаћи играч типа Илије Ђоковића.
obraz
aleksice nije ti jača strana....
THE COMSAT ANGELS
Prvo pojačanje po mom ukusu,mada je Ristić Zvezdin centar.Valjaće i reprezentaciji.Ovo je već nešto ozbiljnije od Čovića.Znači Omić out.Mada mislim da je i Omić zaslužio dres Zvezde a da je Lesor prekobrojan jer nezna ama baš ništa.Izgubio je Zvezdi ABA ligu kada je u Podgorici protiv Budućnosti promašio sa 10 cm koš u poslednjih 2 sekunde utakmice,a time je promašio i pobjedu.Ništavilo.Vrati Nebojša i Kešelja u FMP a mislim i Lazića i Dangubića pa i Dobrića jer nisu ništa pokazali u prošloj i prethodnih sezona.Fali šuter krilo i četvorka.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.