Почетна / Кошарка / Звезда

Алимпијевић: Поправљамо ствари из утакмице у утакмицу

Звезда ће у недељу од 20.30 гостовати Меги у седмом колу Групе А Суперлиге Србије
ФОТО: Н. Неговановић

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић рекао је данас да очекује занимљиву утакмицу против Меге и да се његова екипа поправља сваким мечом.

- Очекујем занимљиву утакмицу, као и што су сви мечеви које играју Мега и Црвена звезда. Улазимо у завршни део групне фазе и важно је да поправљамо неке ствари из утакмице у утакмицу - рекао је Алимпијевић за клупски сајт.

Звезда ће у недељу од 20.30 гостовати Меги у седмом колу Групе А Суперлиге Србије.

- Мега је ушла у Суперлигу с другачијим концептом према коме млади играчи добијају лидерску улогу. Они су талентовани тим који је после две везане победе сигурно дошао и до већег самопоуздања у односу на претходни период.

Капитен екипе Бранко Лазић навео је да је Мега тим који игра са много енергије:

- Очекује нас тежак меч и веома је важно да спремно дочекамо утамицу, али и предстојеће јер следи расплет у нашој групи. За нас је важно да се повређени играчи полако враћају тренинзима и надам се да ћемо у пуном саставу дочекати плеј-оф.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ves
Ja bih voleo Marinu Maljkovic da vidim na klupi Zvezde. Verujem da bi napravila cudo.
Vrsni poznavalac
Sraman si i ti i Covic.. U paketu letite.. Pozdrav . Andrej Vucic.
Donji Ljubis
Dusane samo napred imas podrsku, napravili smo korak unazad... da bi napravili tri napred....!!!
Pavicevic za trenera
Alimpijevicu svi komplet navijaci Zvezde od tebe zele samo jednu stvar: DA ODES IZ KLUBA i nista vise! Pavicevic iz mornara je najbolji izbor za klupu Zvezde.
алекса
И да уради оно што је урадио Радоња. Да сам селектира тим према свом укусу. Резултат неће изостати.
Ne lupaj
Ja bih voleo da Alimpije ostane i sledeće sezone i da vam svima začepi usta, a ima kvalitet za to.
Прикажи још одговора
Dragan
Moj Alimpije, nemoj da sve izgubimo ove sezone!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.