Почетна / Кошарка / Звезда

Бесплатан улаз на Звезда – Морнар!

Улаз на утакмицу између кошаркаша Црвене звезде и Морнара у АБА лиги биће бесплатан
ФОТО: В. Марковић

Прва утакмица полуфинала регионалног такмичења између Звезде и Морнара играће се у недељу од 19.00 у хали „Александар Николић” у Београду.

Серија се игра на две победе, а друга утакмица играће се 25. марта у Бару.

Други полуфинални АБА лиге пар чине Будућност и Цедевита.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ekica
Troskove hale i organizacije platice poreski obveznici tj -Mi , iz kase grada Beograda. Toliko.
Zoran CZZG
Hvala Ekice na donaciji...
bata mare
Podele nam ne trebaju, pa zar da budemo kao oni mali...Aba liga donosi evroligu, ej! Zvezda ooooo! Prst na celo bato!
THE COMSAT ANGELS
Ako su pametni Zvezdaši nebi nikako smjeli da dođu na niti jednu utakmicu Zvezde.Pa neka dolaze Ttuzlaci i paša čović sa njima.Srami se Srbijo samo pokazuješ koliko imaš izdajnika.Toga ti nikad nije falilo.
Стари Делија
Не лупетај. Доста нам је тих "великих" Србина који би да ратују али из фотеље. А др. Човић је паша јер те,и поред сталног твог нуђења, није прихватио за скаута.. Због таквих, као што си ти, бије нас глас да смо геноцидни народ.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.