Почетна / Кошарка / Звезда

Aнтић: Само срце ради за ову утакмицу, Лазић: Примили смо много поена

Кошаркаши Црвене звезде победили су у Београду Партизан са 100:84 у утакмици седмог кола регионалне АБА лиге
ФОТО: И. Веселинов

Кошаркаш Црвене звезде Бранко Лазић рекао је да је његова екипа одиграла добро нападачки против Партизана, али да је примила много поена.

- Јако битна победа за нас. Нарочито после пораза од Бамберга. Задовољан сам утакмицом нападачки, али примили смо доста поена. Најбитније је да смо победили и да само наставили низ у Јадранској лиги - рекао је Лазић новинарима после утакмице.

Кошаркаши Црвене звезде победили су у Београду Партизан са 100:84 у утакмици седмог кола регионалне АБА лиге.

- Добро смо се спремили, доста смо причали о томе да треба да уђемо хладнокрвно и да не реагујемо на њихове провокације и публику. И у томе смо успели у већем делу утакмице. Зато смо победили - рекао је Лазић.

Звезду је до победе предводио Милко Бјелица са 29 поена.

- Изузетно битна утакмица за нас, било нам је важно да останемо у врху табеле, да ухватимо прикључак. Срећом, доста смо добро играли, поготово у нападу, већина играча је била расположена и заслужено смо славили. Партизан је одлична екипа, имају изванредан нападачки потенцијал, али мислим да смо доста добро одреаговали после пораза од Бамберга - рекао је Антић.

Перо Антић је био срећан због победе у дербију.

- Знали смо каква ће бити утакмица, да је дерби специфичан, да свако треба да да више. Само срце ради за ову утакмицу. Срећан сам што смо добили. Почели смо супер, са отвореним шутем, добили смо самопоуздање и наставили тако. Треба да поправимо још неке ствари, примили смо доста поена... На крају је важан резултат - рекао је Антић.

Звезда је дошла до пете победе из седам утакмица и друга је на табели АБА лиге, док је Партизан претрпео трећи пораз и налази се на деоби трећег места.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

mile
Gde ste bre grobari???

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.