Почетна / Кошарка / Звезда

Звезда наставила са победама, пала и Бурса, одлични Бјелица, Дангубић и Лесор

Кошаркаши Црвене звезде мтс победили турски "Бурсаспор" са 83:70 у још једној провери у дворани „Александар Николић”. Бјелица са 16, Дангубић са 15 и Лесор са 13 поена најефикаснији
ФОТО: В. Марковић

Кошаркаши Црвене звезде остварили су нову победу у припремној утакмици, пошто су били бољи од турског Бурсаспора са 83:70 (9:17,24:17,32:20, 18:16).

Најефикаснији у екипи црвено-белих били су Милко Бјелица са 16,  Немања Дангубић са 15 поена, Матијас Лесор је уз 13 поена имао и 9 скокова, а плејмејкер Никола Радичевић девет асистенција.

Екипа Црвене звезде нешто спорије отворила је ову утакмицу, али је након вођства распуцаних гостију од 22:9, уследила брз одговор и серија црвено-белих од 11:0.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кешељ , Радичевић 7 (9 ас), Дангубић 15, Давидовац 8, Апић,Раданов 7, Фелдин 6, Ракићевић, Лесор 13 (9 ск), Јовановић 11, Бјелица 16.

На полувремену резултат је био 34:33 за госте, а већ у другом полувремену екипа шампиона АБА и КЛС лиге појачала је ритам и на крају уз добре епизоде Дангубића, Лесора, Јовановића (11 поена и пет скокова) Давидовца, Бјелице  и Раданова стигли до лаке победе. У овој утакмици нису наступали Добрић, Јанковић и Лазаревић.

У наредној провери црвено-бели играју против румунског лигаша Стеауе.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

THE COMSAT ANGELS
Radičevića vidim kao novog pleja reprezentacije.Šteta što je otišo bio u Španiju i izgubio par godina.Zvezda sada već ima odličnu ekipu od naših igrača.Što će im Ročesti i Feldin.Ništa.Čoviću bacaš džabe pare.Nisu to pojačanja.MENE PITAJ ZA POJAČANJA A NE TAMO NEKE MENADŽERE KOJIMA JE GLAVNO PRODATI IGRAČE.Porazgovaraj ponekad i sa Kokoškovom da ti predloži nekog košarkaša iz Amerike.Naša dijaspora u Šikagu može da ti mnogo pomogne jer ima ljudi koji sve znaju o našoj kao i NCAA košarci a ima i trenera naših koji ne pričaju Srpski jezik ali su Srbi.Što je sa malim Skokom zašto ga ne dovedeš u FMP i ne napraviš od njega super pleja na duže staze.Može i učiti od Filipa.
Dragan Bgd
Kokoskov je Zvezdas,ne lazi,panju.Jednog od ova 2 nasa igraca dobro poznaje,i slusao sam ga kad je govorio da je dobar igrac i spreman za brusenje,ovog drugog ne zna.
zorge
Kokoskov je grobar i ne komunicira sa Covicem.
SVE PJANO
Nadam se da će Radanov igrati bar 15ak minuta po meču, kad počnu takmičarske utakmice.
OKTOPOD
Radanov nece biti medju 12 igraca, pre svega. Tih 15 minuta uopste nije ''BAR''. Za tih 15 minuta Guduric je morao da pogine i bude najbolji igrac FMP-a. Dobric nije dobio ni tih 15, nakon sto je bio najbolji igrac FMP-a. Radanov pola utakmica nije ni igrao prosle sezone, a ti bi ga stavio da se gura sa prekaljenim EL igracima. Polako, ima vremena za Radanova. Za pocetak, dobijace neke minute u ABA ligi. Pozdrav.
КК Цз великан
Браво! Радује напредак Дангубића, што је врло значајно, а брине Кешељ... Фелдин још не " ради", надамо се да проради. Добрића што пре укључити у рад, то је мајстор који ће многима затрпати кош.Срећно.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.