Почетна / Кошарка / Звезда

Јурохупс: Марко Гудурић потписује вишегодишњи уговор са Фенербахчеом!

Како сада ствари стоје, биће настављен егзодус из Црвене звезде, после освајања трипле круне и најбоље сезоне у историји клуба
ФОТО: В. Марковић

Како преноси Јурохупс, очекује се да Марко Гудурић ускоро отпутује у Истанбул и потпише вишегодишњи уговор са Фенербахчеом.

Како наводи овај иначе добро обавештени кошаркашки портал, позивајући се на грчког новинара Никоса Варласа, преговори су у завршној фази.

Гудурић би према тим изворима требало да потпише уговор на „три плус једну” годину са прваком Европе.

Прошле сезоне 22-годишњи кошаркаш је постизао 7,8 поена, уз 2,1 асистенцију и 2,1 скок за 17 минута у просеку у Евролиги.

Гудурић би тако наставио серију одлазака из клуба са Малог Калемегдана, пре њега клуб су званично напустили Марко Симоновић (Зенит), Чарлс Џенкинс (Химки), Лука Митровић (Бамберг), док је готово сигуран одлазак Огњена Кузмића у Реал Мадрид.

Такође, врло је реално да ће клуб напустити и репрезентативни плејмејкер Стефан Јовић, немачки портали су већ објавили вест да је потписао за Бајерн Минхен.

Питање је шта ће бити и са Бранко Лазићем, који је недавно за Журнал изјавио да је добио коректну понуду Звезде да остане у клубу. Мали Калемегдан су напустили и Американци Нејт Волтерс и Дион Томпсон.

Наравно, уговор је истекао и тренеру Дејану Радоњићу, а управа шампиона АБА лиге и првака Србије наговестила је разговоре о продужетку сарадње по повратку црногорског стручњака из САД.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zadrzati Kuzmica
Guduric prodat za 2.5mil. tako da eto taman para da se ZADRZI KUZMIC!!
Стари Делија
Има, код. ЈЕДАН "СТРУЧЊАК, који омаловажава све посебно Гудурића. Вероватно да је стручнији и од Обрадовића, који доводи овоф "незналицу"!
THE COMSAT ANGELS
Vidjet cemo koliko ce se zadrzati ta neznalica u feneru.Sto ga ne kupi Real ili Barsa,pa zato sto njihov trener nije Srbin.Ta neznalica nije ni svjestan dje je igrao kao 9 igrac u Zvezdi.Zauzeo je mjesto jednom Dobricu i Davidovcu.Fener ce sa njim samo imati problema i nista vise i na kraju ce se kao povrijediti ,po nagovoru Zeljka.I prodace a Banvitu ili Astani.
Nebitan_Lik
Hoce nas imati dovoljno za kosarku ?
Mirko II
Stanje raspada vještačkog tima (FMP II), Nema vise narodnih para. Tim jednog lica (Čokija, koga baš mrzi pola crno bijele Srbije), koji je gledao samo sebe, nije ni mogao bolje proći. Đavo došao po svoje. Možda promijene ponovo ime i tako riješe problem dugova. Došli su do blizu 20 miliona evra (ukupno).
Zoran CZZG
Mirkić biće suza i plakanja u nekoj rupi kad krenu dolasci....
Бобби
Е вала ако је вјештачки онда и треба, сва срећа па сте ви природни, крава вас отелила или сте рођени на бурјану, али све природно.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.