Почетна / Кошарка / Звезда

Трач или истина: Огњена Кузмића преселили у Реал Мадрид

У петак увече поново је постао актуелан стари трач, Огњен Кузмић, један од најбољих играча Црвене звезде у протеклој сезони, потписаће за Реал Мадрид
ФОТО: Н. Неговановић

Кад се чинило да ће после буре, са одласком Чарлса Џенкинса у Химки и Луке Митровића у Бамберг, као и гласина за Стефана Јовића, пре свега за Бајерн, а потом и Олимпијакос, чинило се да ће коначно проћи један дан на кошаркашкој позорници Европе.

Краљевски клуб је био у фокусу и добри познаваоци ситуације у редовима вицешампиона Европе, почели су да шире вести.

Фабиан Козер ће играти у Мадриду наредне две сезоне. Џефри Тејлор је продужио уговор на две године и на крају, непријатна вест за Делије – Реал је завршио још један потпис, Огњена Кузмића, центра Црвене звезде.

Да ли се ради о још једном у низу трачи или је по среди проверена информација, брзо ће се показати.

До тада треба истаћи да је Кузмић прошлог лета потписао трогодишњи уговор са црвено-белима и да је иза њега најбоља сезона у каријери. У Евролиги је имао просечан учинак од 9,4 поена и седам скокова, а био је и МВП јануара.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

RSK
Simanic se sprema na koledz.
Mile
Kuzmić u Zvezdi može da bude dobar drugi centar,prvi slabo,ako misle da nešto više urade ove godine u EL.
zorge
Iz bliskog okruzenja soprtskog dela KKCZ cure sledece informacije. Davidovac I Bolden u CZ a Rakicevic i Simanic u FMP. Obecani veliki novac za napad na F4 na vidiku i uveliko se radi na formiranju jakog rostera prve dvanaestorice.
Mixi
Trac.
zorge
Radonjic ostaje a u planu je da niko vise ne ode, i na tome se radi.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.