Почетна / Кошарка / Звезда

Радоњић: Не сећам се да је било једноставно

Дејан Радоњић говорио о форми тима, задацима, али и проблемима пред финиш лигашког дела и почетак плеј-офа
ФОТО: Н. Неговановић

Црвена звезда мтс је згазила Вршац. Ако је дилема и постојала, победник је решен за десет минута у којој је домаћин примио свега четири поена. Сви играчи су добили шансу, четворица је имала двоцифрени индекс корисности, Лука Митровић је убацио 12 поена, без промашаја из игре, од чега три тројке.

Перфектан учинак имао је и Бориша Симанић који је бројао до 10, без промашаја. Енергија, квалитет одбрана, мотивација... Све је било на високом нивоу. А, Дејан Радоњић је на све то, уз скромне комплименте истакао:

- За она највише, треба нам још више!

Два кола пре краја лигашког дела Суперлиге, а након 77 меча у сезони, порука стратега црвено-белих је јасна. Његов тим сутра (18,30), против Борца и у суботу, мора да потврди пол позицију, али и да покаже раст форме. Радоњић се дотакао и те теме:

- У ових неколико дана, сви морамо да имамо довољно инспирације да, да сви дамо пун допринос како бисмо у плеј-офу били бољи.

Повреде већ месецима оптерећују Црвену звезду и утичу на квалитет рада. Добра вест је да Стефан Јовић игра све боље, након дуге паузе, али сада су ван тима Нејт Волтерс и Марко Симоновић. Обојица због скочног зглоба.

Радоњић се ипак нада да ће до старта шампионске трке и 6. јуна, имати комплетну екипу на окупу.

- Неопходно је да подигнемо индивидуални квалитет играча, како би и тимски био на жељеном нивоу. То важи и за Стефана Јовића који после дуге и специфичне паузе улази у добар ритам. Ту сада имамо околности и са другим играчима. Волтерс ће вероватно бити у конкуренцији за следећи меч, против Борца. Да ли ће играти или не зависи од тога како буде реаговао на тренинг. Након тога нам се враћа и Симоновић. А, све се то дешава у тренутку када нам следе одлучујуће утакмице. Да је једноставно није, али не могу да се сетим ни када је то било. Свих ових година – нагласио је стратег Црвене звезде.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mixi
Bravo Radonja, osvajamo EL naredne sezone!!! Zvezda, oooo!!!
KK Цз великан
Браво, само напред предано и јако! Увек уз Звезду.
mačo kalezeleznik
FMP 1
Calimero
Hahaha,hahahaha, evo crkoh od smeha!Srbija još nije imala tako duhovitog čoveka,kao što si ti ...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.