Почетна / Кошарка / Звезда

Информација о Стефану Јовићу

"На проблеме које има, Јовић се сада и разболео"
ФОТО: Д. Жарковић

Порука Дејана Радоњића да је ситуација са Стефаном Јовићем боља многи су протумачили као могућност да диригент црвено-белих заузме своје место у тиму.

Ипак, Јовић ни у недељу против Подгоричана није могао да помогне екипи. А када ће се то десити знаће се тек у наредним данима.

- На проблеме које има, Јовић се сада и разболео. Надам се да неће бити озбиљније и да га то неће заковати за кревет. То је једина тачна информација о његовом стању.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gagisa
Kazu da je Jovic vec prodat Barseloni i da su platili Zvezdi ogromno dodatno obestecenje da ne igra do kraja sezone da se ne bi vise povredio. Info 99% tacna.
Djole
Kao sto su su npr Partizanovci pokazali...kapiten Boza, Kecman, Krstic, Tepic, Tripkovic, Velickovic....osim Bogdana, svi nestali sa scene. U 12 godina samozvane dominacije, izbacili su 4 krstena igraca koja traju, naravno stranca...
Pigeon
Ja mislim da je on najbolji igrac fmp-a i jedini koji jos igra kosarku, onakvu kakvu mi Srbi volimo da gledamo! Ovi ostali su ratnici, vise naklonjeni borilackim vestinama, nego igri pod obrucima! Ja sam vec pisao...tu nema nijednog igraca koji moze da igra u bilo kom malo jacem klubu u Evropi! Evo i konkretno. Dzenkins se vratio (nije ga bilo tamo kao da nije ni postojao), Bjelica? Kuzmic? Kradljivac pehara? Nemoj samo neko da mi pominjene nabedjenog Lazica...Ili mozda neko misli da ce Guduric ili onaj kapiten da negde budu nosioci. A zna se da nam za reprezentaciju trebaju nosioci igre u svojim klubovima. Jovic jedini MOZDA moze, ali ako ima problema sa diskusom, onda je to ozbiljnapovreda...
Прикажи још одговора
a on je kao neki igrac?
Igrac zvani nosena lopta,igrac koji nece imati nikakvu karijeru u evropi.Zvezda ima ovoliko pobeda zahvaljujuci sudjenju koja dozvoljava tucu po terenu.Svaku utakmicu koje su sudije sudile cisto ta neka zvezda sve je izgubila preko 20 razlike..jer kosarkaski mulj samo u blatu i prljavstini moze da se snadje!!Jovic fooirant koji je glumatao da je pogodjen stolicom kako bi kaznili partizan sada ga stize proklestvo,,i sticice i lazica kao i kompleksasa simonovica.
Djole
Brate al je tebi lose...
Čoki
A da ti nisi grobar?
Прикажи још одговора
Gavra
Neka se navikavaju bez njega,ionako će otići a i pobedjuje se...dosta je kukanja kad neko fali,zašto su ostali tu i oni koji željno čekaju šansu...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.