Почетна / Кошарка / Звезда

Звезда слави рођендан: Јовић и Николићева најбољи у 2016.

Кошаркаш Стефан Јовић и џудискиња Милица Николић проглашени су за најбоље у 2016. години спортског друштва Црвена звезда на свечаности на стадиону Рајко Митић уочи сутрашњег 72. рођендана црвено-беле породице.
ФОТО: Д. Жарковић

Јовић је прошле године дао велики допринос у освајању титуле Суперлиге Србије и АБА лиге, уз пласман у четвртфинале Евролиге, чему је додао сребрну медаљу са репрезентацијом Србије на Олимпијским играма у Рију, док је Милица Николић одранила титулу првака Европе у џудоу.

За најбољег тренера проглашен је из кошаркашке секције Дејан Радоњић, због поменутих сјајних резултата и трофеја, а награду је примио из руку прошлогодишњег лауреата Дејана Савића, а за најбољи клуб, логично, кошаркашки у мушкој конкуренцији.

- Признање је потврда напорног рада. Не кажем да не можемо да направимо следећи корак и покушаћемо да га остваримо. За то нам је потребна срећа, а ова награда нас обавезује да будемо још бољи - казао је први човек КК Црвена звезда Небојша Човић.

Председник Управног одбора СД Црвена звезда Иван Тодоров честитао је свим навијачима и члановима Звезде на успесима у претходној години.

- Пре 52. године традиција додела награда најбољима је почела и траје и дан данас. У прошлој години освојена су 44 екипна трофеја, што представља успех, а имали смо много такмичара на олимпијским, светским и европским такмичењима, уз велики допринос - поручио је Тодоров.

Специјална признања добили су кик бокс клуб, хокејашки, џудо и рагби, док су живе легенде Зоран Мока Славнић и Драгослав Шекуларац добитници награде за животно дело, као и један од оснивача мачевалачког клуба Станислав Живковић.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

кк Цз великан
Браво, награде иду у праве руке заслужено! Срећан рођендан љубави.
kk Cz velikan
Bravo, vise nego zasluzeno!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.