Почетна / Кошарка / Звезда

Човић: Макаби сада зна ко смо, али нећемо еуфорију!

Председник КК Црвена звезда Небојша Човић изјавио је, после друге победе над Макабијем у Евролиги ове сезоне, да је „Понос Израела” коначно упамтио црвено-беле, али није желео да упадне у еуфорију и све чешћих прича око пласмана у Топ8 елитног такмичења
ФОТО: И. Милутиновић

Изабраници Дејана Радоњића у нешто више од месец дана други пут су савладали великана из Тел Авива, после београдских 83:58, славили су и у хали „Менора Мивтачим” са 71:67.

Свака част и све честитке момцима, тренеру Радоњићу и стручном штабу. Ово што ради тренутно наш први тим, уз све огромне напоре, бројна путовања је подвиг. Носе се са далеко скупљим тимовима, који уз велику подршку и много већи комфор играју ово такмичење. Драго ми је да су момци који су прави спортски понос Србије победили чувени „Понос Израела”, верујем да су коначно запамтили ко смо – рекао је Човић за клупски сајт.

Кошаркаши Црвене звезде уписали су пети узастопни тријумф у Евролиги, Макаби се на тој листи придружио гигантима Реал Мадриду, московском ЦСКА, Жалгирису и Фенербахчеу, али Човић наглашава да су сви у клубу остали скромни.

Идемо корак по корак, видим да је завладала својеврсна еуфорија. Победити у само неколико недеља све бивше прваке Европе је невероватан низ, али морамо да останемо скромни и да покушамо да направимо незапамћен подвиг и пласирамо се у елиминациону рунду. Ипак, дуг пут нас чека – навео је Човић.

Времена за славље нема јер кошаркаши Црвене звезде већ у суботу гостују у Лакташима екипи Игокее у 19. колу АБА лиге, а потом у уторак игра у Виторији против Басконије у Евролиги.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Palilulac
može on da priča šta hoće ali Zvezda nije Makabiju ni do kolena
istina
Pa naravno da nije do kolena, vec ih je prerasla (tako da je Makabi Zvezdi trenutno do kolrna) Ubi ova pusta ljubomora
Euforiji stvarno nema mesta.To odlikuje male klubove posle jedne ,dve pobede.Zvezdi ovo treba da ostane normano stanje, kao sto narod kaze "u dobru se ne ponesi u zlu ne tuguj previse". Srecno za veliki klub pa bio on i iz Zeleznika.
Звездаш
Сва подршка уважени Човићу,велико поштовање!
liks
oni zmnaju ko i mi da ste iz železnika
Istina
Pokusaj napisati ponovo da bi te razumeli
Gepard
Al ti kuburis sa pravopisom, tu je muka, bruka i sramota.
Bane
Ljudi su napravili slogan prepoznatilj u Evropi dok kod nas je sve copy-paste. što vidimo sa zapada.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.