Почетна / Кошарка / Звезда

Радоњић: Против Фенербахчеа морамо изнад могућности

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић изјавио је данас да је Фенербахче апсолутни фаворит у утакмици 17. кола Евролиге, али да његова екипа жели да пред пуним трибинама парира актуелном вицешампиону Европе.
ФОТО: Танјуг

- Очекује нас нова утакмица против Фенербахчеа, тима који је у односу на прошлу сезону направио само једну измену, а играли су финале Евролиге и освојили све остало. Предводи их најбољи тренер Европе (Жељко ОБрадовић) и због свега тога Фенербахче је фаворит. У првом делу сезоне лако су нас победили и због свега тога морамо да одиграмо боље, на врло високом нивоу, како бисмо парирали противнику - рекао је Радоњић на конференцији за медије.

Према његовим речима. Звезда мора да одигра изнад граница могућности како би дошла у прилику да запрети турском шампиону.

- Противник је толико квалитетан и то испуњен на свим позицијама, сада и комплетан повратком Богдановића. Циљ је да играмо добру одбрану, да контролишемо скок, да добро трчимо и имамо добар напад, како бисмо уопште имали шансу - поручио је Радоњић.

Утакмица између Црвене звезде и Фенербахчеа игра се у дворани Александар Николић од 20.45 сати.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aca
Samo još ovi da padnu i kompletirali smo spisak velikih ,treba hrabro i pametno,nisu ovi ništa bolji od ovih što su lagano pali u Beogradu!
Zojka
A kog dana se igra!? posto vidim da ste stavili vreme... jel to veceras?
kralj_brzina
Samo nastavite svoju igru i ispunite svoje dogovore sve ostalo ce biti kako bude ipak postoji jos jedan vrlo ozbiljan tim na terenu. Kako god da bude mi verujemo da mozemo da pobedimo i nadamo se da sve prodje kako treba bez povreda. Srecno i da se prolije puno znoja kao i obicno.
кк Цз Великан
Апсолутно верујем у вас...
Стари Делија
У праву си Радоњићу. Још једна, у низу врло тешких, утакмица. Надам се да је меч са Визуром био само тренутна слабост. За овакав ритам треба нам још један, прави, центар (ако не и бољи бар вратити Маринковића из Задра) и још један плеј,(као онај што је кратко био у Цедевити и вратио се у тазвојну лигу). Лепо још да је пара. Остаје нам да се боримо свих 40 м. па шта буде.
Стари Делија
Бјелица је, природна, 4, играо је чак и 3. Дион (апстрахујући стварни квалитет) је, такође 4. Сем Кузмића праву 5 немамо. Имамо 2, одлична, плеја, али је њихова "потрошња" током утакмице највећа., и физички и интелектуално. Бар 60% лопта је код њих. Све најбоље ти желим.
czvbgd
zvezda vec ima 3 centra i 2 pleja...nijedan klub na planeti ne rotira 3 centra i pleja na utakmici...ako si mislio da ce bjelica da se preseli na cetvorku nece 99% sam siguran.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.