Почетна / Кошарка / Звезда

Радоњић пред ФМП: После Евролиге наша издања нису на максимуму

Кошаркаши Црвене звезде дочекују у понедељак екипу ФМП-а у последњем мечу 12. кола АБА лиге
ФОТО: Твитер/КК Црвена звезда

Меч са тимом из Железника је и наставак изузето тешке, нове серије утакмица за екипу Дејана Радоњића, која ће до Нове године играти и гостујуће мечеве против Будућности, МЗТ-а и Цедевите.

Тренер црвено-белих сусреће се са доста кадровских проблема пред овај меч, али се циљ лидера на табели браниоца трофеја у овој утакмици зна:

После Жалгириса, настављамо такмичење у АБА лиги против екипе ФМП-а младог тима која воде два искусна плејмејкера. После мечева у Евролиги, наша издања нису на максимуму, али морамо имати добар приступ јер ће у АБА лиги свака победа значајна. Неизвесно је у ком саставу ћемо наступити. Лука Митровић и даље има проблема са повредом, Ракићевић није у тренажном процесу, још неколико играча имају проблема са лакшим повредама. Гудурић је имао температуру пре и током утакмице са Жалгирисом. Без обзира на све даћемо све од себе, важно је да почнемо серију тешких утакмица, победом.

Огњен Кузмић је оптимиста пред дуел са екипом ФМП-а:

Трудићемо се да одиграмо добро након тешког искушења и утакмице са Жалгирисом. ФМП је млада врло талентована екипа, али је јасно да морамо да одиграмо добро и концентрисано како би освојили нове бодове пред серију тешких мечева и у регионалној лиги и Евролиги.

Меч Црвена звезда – ФМП игра се у понедељак у 17 часова у дворани „Александар Николић” уз директан пренос на ТВ Аренаспорт.

 

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Car
Jos samo kada bi mi neko objasnio : Ko i protiv koga igra ? Ili je to trening mec prvog tima FMP-a protiv igraca sa manjom minutazom ! Vi ste slika i prilika propale srpske privrede i sporta !
Debeli
Novak , Dangubic , Rakicevic , Majstorovic , Zagorac....uciniti sve samo da ne dodju u Partizan...e takva politika ce TI doci glave !!!
gepard
inace sa dangubicem bi se bas usrecili, ja bi bio najsrecniji da nikad nije kod nas igrao...
MARKO ZVEZDAS
Idemo Zvezdo sampine idemo po 12 uzastopnu pobedu da se zna ko je najbolji tim da se zna ko je Zvezda sampion
ahahah nije ti lako
Da se zna ko igra sa dva tima u ligi.nigde u svetu nema ahahahah
Yveyda
Sampinjon
Стари Делија
Свим повређеним и болесним играчима желим брз опоравак. Играње, у згуснутом распореду, са 9 играча мора да нас доведе у овакву ситуацију. Када је Ракичевић долазио био сам против. То су бачена средства. Ван тренажног процеса, без навођења неке повреде или болести указује на дисциплинску меру. То је очекивано. Играч који, самовољно, напусти тим и мења приступнице није личност која треба Звезди.
gepard
@Superhik od gudurica vec sad nema nista, on se ugasio
gepard
@Rak ma da bre, nije kec, dvojka, trojka, cetvorka, petica, nije ni kosarkas...
Прикажи још одговора
Srce
Auuuu,to ce biti strasno teska i neizvesna utakmica.Kako vas nije sramota da bilo sta komentarisete pred ovu utakmicu?!
tocak
ko i vas protiv igokeje.
Pali bre
Nije nas sramota i sta sad?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.