Почетна / Кошарка / Звезда

Звезда: Радоњић инсистирао да остане у клубу и поред интересовања клубова из иностранства

Прво појачање за нову сезону - тренер КК Црвена звезда Телеком Дејан Радоњић остаје на клупи шампиона АБА и КЛС лиге и у такмичарској 2016/2017.
ФОТО: Н. Неговановић

Дејан Радоњић отпутовао је у Барселону на састанак ЕЛ и тренера евролигашких клубова.

Тренер КК Црвена звезда Телеком Дејан Радоњић отпутовао је у уторак у Барселону где ће као тренер црвено-белих присуствовати редовним годишњим састанцима Евролиге са осталим тренерима клубова, који ће се такмичити наредне сезоне у новом формату најелитнијег европског клупског такмичења.

Дејан Радоњић остаје у редовима шампиона АБА и КЛС лиге, КК Црвена звезда Телеком и такмичарској 2016-2017. години у складу са уговором који има са клубом.

Тренер са највише победа у досадашњој историји клуба са Малог Калемегдана, инсистирао је на останку у Београду, и поред интересовања појединих клубова из иностранства, што је својеврсно признање и КК Црвена звезда Телеком, који је двоструки узастопни освајач „дупле круне" и редовни, и успешни учесник Евролиге.

Дејан Радоњић је први тим КК Црвена звезда Телеком преузео у априлу 2013.године. До данас је осим рекордног броја победа, освојио и две АБА и КЛС лиге, два купа, а са црвено-белима је стизао и до полуфинала Еврокупа, и четвртфинала Евролиге у управо завршеној сезони.

Клуб овом приликом изражава задовољство наставком сарадње КК Црвена звезда Телеком и Дејана Радоњића и у будућем периоду у коме наш клуб очекују нови изазови и обавезе у 4 такмичења.

КК Црвена звезда Телеком

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

rastko srbija
hocemo zagorca i ercega a necemo milutinova
Жика
Тренеру наш, хвала ти на поверењу које си показао према нама и клубу. ЈОШ ЈЕДНОМ ХВАЛА. Поздрав Жика
Covicu
Hocemo ZAGORCA... Reaguj dok ga nije uzela valensija, sta se ceka vise sa njegovim transferom ??
Pitanje
COVICU kad ce pojacanja..??!! (Savanovic-Erceg-Zagorac-Ameri..) ??!!
pst
RS sa tim timom mozemo biti tek 16 u ovakvoj ligi,drugo dubljevic je stranac nazalost,ali se slazem da bi on bio vrh,a za ostalo svi oni mogu igrati ali bez 2 kvalitetna crnca nista ne mozemo,znaci dubljevic i jos 2 amerikanca i ove sto si nabrojao...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.