Почетна / Кошарка / Звезда

Звезда се захвалила Радоњићу, о новом тренеру кад дође време

О избору новог тренера, након тога и тима који ће на достојан начин представљати Србију, Београд и Црвену звезду у Евролиги наредне сезоне, јавност ће бити благовремено обавештавана
ФОТО: КК Црвена звезда

Шампион Србије и АБА лиге Црвена звезда званично се опростила од тренера Дејана Радоњића који је потписао за Панатинаикос. Тим са Малог Калемегдана захвалио се црногорском стручњаку на свим освојеним трофејима и пожелео му срећу у Атини.

Црвена звезда обавештава јавност да је досадашњи тренер нашег сениорског тима Дејан Радоњић у четвртак и званично напустио клуб по званичном истеку актуелног уговора и потписао уговор са екипом Панатинаикоса из Атине.

Дејан Радоњић је током два мандата у којима је седео на клупи Црвене звезде (2013-2017 и 2020-2022) пет пута са клубом освајао АБА лигу, пет пута титулу у Суперлиги Србије, као и пет пута Куп Радивоја Кораћа. Црвену звезду је водио као први тренер у званичним мецевима на 453 утакмице, по чему је уз освојене трофеје, апсолутни рекордер клуба међу тренерима.

Црвена звезда се овом приликом још једном захваљује Дејану Радоњићу на свему што смо заједно учинили током претходних година, и жели му много здравља и успеха у наредном периоду и на новом професионалном изазову – саопштено је из КК Црвена звезда.

Црвено-бели су најавили да ће јавности благовремено бити обавештена о новом тренеру и појачањима за наредну сезону.

О избору новог тренера, након тога и тима који ће на достојан начин представљати Србију, Београд и Црвену звезду у Евролиги наредне сезоне, јавност ће бити благовремено обавештавана – закључили су црвено-бели.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

delija munze
Dovodimo Vanju Marinkovica iz Spanije.
Joco
Od igrača na tržištu slobodan Mike Tobey,Slovenski reprezentativac.
Acadelija
Milan Gurović za trenera ako "Kari" ne bude hteo da nas vodi
Pd
HVALA ti kralju za sve.Vratićeš se ti opet, i nastaviti sa gaženjem.SREĆNO MAJSTORE.
Бари
Све најбоље НАЈВЕЋИ,па ако Бог да,да се опет сретнемо! Један је Радоњић Дејан! Напред Звездо!!!
Istambul
Ha, ha, ha...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.