Почетна / Кошарка / Звезда

Звезда би да врати Брауна, ког жели и Партизан

Американац је слободан играч пошто је прекинуо сарадњу са Униксом, а његова жеља је да остане у Евролиги, што се поклапа са амбицијама београдских вечитих ривала
ФОТО: ЕПА/ЗИПИ

Амерички плејмејкер са шпанским пасошем, Лорензо Браун, налази се на мети вечитих ривала Црвене звезде и Партизана, пренео је “Баскет инсajд”.

Американац је слободан играч пошто је прекинуо сарадњу са Униксом, а његова жеља је да остане у Евролиги, што се поклапа са амбицијама београдских вечитих ривала који ће у наредној сезони представљати Србију у елитном такмичењу.

Браун је у сезони 2019/20 носио дрес Црвене звезде, па је стога клуб са Малог Калемегдана ближи његовом потпису, али не би било изненађење да крене путем Кевина Пантера, који је променио боје и после Звездиног обукао дрес Партизана.

Клуб из Хумске чека расплет око Јама Мадара који ће се у Летњој лиги борити за уговор са неким од НБА тимова.

Други плејмејкер Партизана Далас Мур има понуде из Азије.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zorge
I Marko Pecarski je interesantan ZOC-u.
Лола
Чачак је његов а висина лига шампиона неможе Партизан има пет младих и то је доста Партизан треба искуство поред ПАНТЕРА ледеја треба два плеа два крила и центра ако неко оде од младих онда ДОВЕСТИ друге
nemam pojma
Savić i Obradović neće tako lako odkrivati ko ih interesuje. A zamarati se, je besmisleno. Oni će već dovesti igrače po svom ukusu i raspoloživom budžetu. Važnije je da nam dođe sponzor o kome se priča. To je najznačajnije. Lično, voleo bih da Madar ostane, a Avramović na kombu. Voleo bih da i Zagor ostane, ali besprekorno da se pripremi, posebno fizički i što se tiče šuta. Neka vežba besomučno. Što se tiče Dangubića, bojim se da se na treningu desilo nešto što ga je udaljilo od tima i da se sa njim rastajemo. U svakom slučaju, teško je doći do kvalitetnih domaćih igrača, još teže domaćih velikih talenata. Nekad su bili u čovićevoj ergeli, a danas u Megi ili velikim evropskim klubovima, uglavnom španskim.
gropn III
nisam odusevljen sa ovim potrosacem lopti ! gledao sam dobre partije i poprilicno ocajne ! Gos bi bio bolji ... trebao bi neko sigurniji, prodorniji ....
MVPČAČAK
Da,slažem se.Frimen je recimo slobodan igrač.
Alan Brut
Ako Zeljko proceni da mu treba Lorenco Braun bice Partizanov.
Лола
Нема ту шта да се каже он долази у Партизан са њим ХЕЗОЊА и весели

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.