Почетна / Кошарка / Звезда

Небојша Човић се огласио пред финале са Партизаном

Председник кошаркашког клуба Црвена звезда апеловао на навијаче да навијају фер и спортски и додао: Покушавају да нас увуку у блато и подигну тензију пред финале!
ФОТО: Архива Журнала

Председник Кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић апеловао је на навијаче да фер и спортски бодре црвено-беле на мечевима финала плеј-офа АБА лиге против Партизана.

Финална серија АБА лиге игра се на три победе, а домаћин у прва два меча биће Црвена звезда.

Прва утакмица биће одиграна у петак од 20 сати, а други дуел је на програму у недељу у исто време.

- Ови мечеви проглашени су утакмицама 'повишеног ризика' након безбедносног састанка са представницима МУП РС и свих служби које су укључене у организацију ове утакмице, укључујући и представника Партизана који су такође били присутни на састанку. КК Црвена звезда ће заједницким снагама са свим службама безбедности учинити све да утакмица протекне у најбољем реду. Клуб још једном позива све своје навијаче да у петак испуне дворану до последњег места, помогну екипи да у спортском амбијенту уз фер и коректно и спортско навијање - истиче се у саопштењу Црвене звезде.

Црвено-бели су подсетили да у мечевима у којима ће Звезда бити домаћин неће бити навијача Партизана.

- Неће бити омогућен прелазак навијача из једног у други сектор хале. Трибина Д биће овога пута резервисана за најмлађе Звездаше и чланове свих млађих селекција клуба. У петак ће у халу моћи да уђу само власници сезонских карата КК Црвена звезда, који су такође имали додатну могућност да на своје име купе и максимално два пакета дневних карата за прве две утакмице финала. Такође, сходно пропозицијама такмичења, службена лица КК Партизан добиће за њихове потребе и на бази реципроцитета, идентичан број карата који ће добити и представници КК Црвена звезда за утакмицу које ће организовати тај клуб - наводи Звезда и додаје да ће капије дворане бити отворене два сата пре почетка меча.

У саопштењу председника Црвене звезде се наводи се да је клуб спреман „да реагује свим дозвољеним средствима на сваки наговештај и покушај да се финале решава ван паркета”.

- КК Црвена звезда стигао је до финала и последње препреке до циља који смо зацртали. Користим ову прилику да се захвалим свим Звездашима на огромној подршци коју смо имали у трећој и одлучујућој утакмици полуфиналне серије са Цедевита Олимпијом која није била нимало лака! Окрећемо се финалу, и апелујем на све да фер и спортски навијају, пружају подршку, бодре наш тим, буду наш шести играч и заиста учине паркет хале Аександар Николић домаћим тереном за који смо се борили и изборили без обзира на све опструкције и „замке” које смо избегли током регуларног дела сезоне, али и у полуфиналној серији плеј-офа! Очекујем финале против ривала који је оформио тим да освоји сва такмичења у којима учествује и јасно је да нас очекује тежак посао - рекао је Човић.

Он је казао да верује навијачима и да им је потребна максимална подршка са трибина.

- Истовремено још једном апелујем да та подршка и амбијент буду спортски, у фер и коректној атмосфери у којој ће центар пажње бити наш тим, без убацивања било каквих предмета на терен, вређања било кога из другог клуба, или било кога од актера овог финала! Уз наду да ће се питање шампиона регионалне лиге решавати искључиво на терену, морам да упозорим да ћемо бити будни и реаговаћемо као озбиљан клуб свим дозвољеним средствима на сваки наговештај и покушај да се финале решава ван паркета и на неким другим местима, а не на једином месту – терену! Нећемо реаговати нити смо реаговали на било какве немуште покушаје провокација појединаца који су залутали у овај спорт, који би „петпарачким причама” да нас увуку у блато и непотребно подигну тензију пред ово финале. Навијајмо спортски, бодримо Црвену звезду! - рекао је Човић.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nedostajao nam
Eh, samo si se ti cekao...Nije te bilo na jutrenjima vec desetak dana...
Trnina
Po istom scenariju kao i Terzic, kako su svi protiv njih, a oni pokradose sve trofeje. Svaka vam cast kakvo ste SD.
Е мој пензосе
Код тебе је батерија вазда таква...
Hard rock...
Šfa je Trnina "low battery"!
opet ovaj
Partizan vec ima trece rukovodstvo od kako traju ove rasprave, a Covic ovima ostaje. Bice da ipak problem nije bio do Duleta.
Митрогол
Само онај ко је наиван је мислио да није до Небојше.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.