Почетна / Кошарка / Звезда

Статус Николе Калинића охрабрујући, Вајт креће са екипом

Прве информације су охрабрујуће и лидер црвено-белих није озбиљније повређен
ФОТО: Евролига

На три минута пре краја меча Звезде и Уникса, када су све дилеме око победника већ увелико биле решене, Никола Калинић је напустио паркет Пионира, носећи још једну бригу више за Црвену звезду, због повреде скочног зглоба.

Коначан закључак о његовом статусу остављен је за дан касније, а како се јуче могло чути, прве информације су охрабрујуће и лидер црвено-белих није озбиљније повређен.

Ако све буде према плану, реално је очекивати да се међу путницима за Санкт Петербург нађе и Ендрју Вајт који још увек чека деби у црвенобелом дресу.

- Вајт ће следеће недеље почети да тренира са екипом. У којој мери, то ћемо тек да видимо. Треба прво да видимо како ће проћи први радни дан, а онда ћемо на основу тога доносити одлуку и видети када може да конкурише за место у тиму - рекао је Радоњић.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dex
Ja mislim da je Žurnal jedina novina na planeti koja i dale obračunava koš-razliku iako taj faktor niti u jednoj ligi na svijetu ne utiče na plasman. Ljudi, gdje ste vi zapeli? Nije vam palo na pamet da prikažete streak seriju?
Делије
Кош разлика се обрачунава док се не заврши лига, и не комплетира међусобни скор, у случају истог броја победа.
Стари Делија
Лепе вести али, када ће стићи, најављена појачања??? Прође пола сезоне.
Pierre
ERON Vajt!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.