Почетна / Кошарка / Супер лига

Делеон: Уколико Звезда буде играла Евролигу, а Партизан Еврокуп тешко да ћемо моћи да пронађемо термине за Супер лигу

Сачекаћемо одлуку Евролиге и АБА лиге и одмах после тога у договору са клубовима биће заузет став - каже директор КЛС
ФОТО: Архива Журнала

Партизан, Борац и Младост из Земуна, учесник КЛС, су први почели са тренинзима на отвореном, ускоро ће Црвена звезда, ФМП, вероватно и Мега Бемакс, што је пробудило машту код људи жељних кошарке да ће можда и скоро бити такмичења. Могуће и у Србији, без гледалаца, наравно.

Тим поводом позвали смо Леона Делеона, директора Кошаркашке лиге Србије, који нам је на питање када ће и да ли ће кренути наша Суперлига понудио овај одговор:

- Сачекаћемо одлуку Евролиге и АБА лиге и одмах после тога у договору са клубовима биће заузет став. Уколико Црвена звезда буде играла Евролигу, а Партизан Еврокуп тешко да ћемо моћи да прона-ђемо термине за играње Суперлиге, а такмичити се без вечитих ри-вала за титулу шампиона Србије заиста не би имало никаквог смисла.

Застао је за тренутак Леон Делеон, па продужио причу:

- Наравно, коначна одлука биће на клубовима и почетком наредне седнице извршићемо одређене консултације са њима, али тек после 25. маја и изјашњавања Евролиге и АБА лиге можемо да заузмемо јаснији став.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sale
A kolike ce biti kazne za sako.
Rale
Pazite na skidanje donjeg veša, to je vaš problem a ne sako .
Mosquito
Super liga odavno nije prvenstvo Srbije, vec Predgradja(FMP,CZIDEA Zg) i sire mu okoline.
Северадео
Штеф,ти ли си?
LFC
To takmicenje ste ionako obevrednili da nema nikavog smisla igrati ga iakd vise. Pre 10 godina se iz KLS islo u EL i EK, pa kad su strucni ljudi iz saveza to izgubili, sledece sto su uradili je da ukinu prolaz u ABA ligu. KLS je poslednjih godina liga za prijateljske utkmice i realno beznacajan trofej na kraju koji ce uzeti neki od blizanaca, jer su godinama ispred svih ostalih klubova zajedno.
Marko Pavlović
Partizan u Evroligu, a Zvezda u Evrokup.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.