Почетна / Кошарка / Супер лига

Да ли ће Тринкијери остати у Партизану: Дао сам све што сам имао!

После завршетка финалне серије, италијански стручњак није желео да прича на тему његовог останка у Партизану
ФОТО: КК Партизан/Д. Стјепановић

Ццццц… Понаваљао је, истовремено одмахивајући руком. Јер – није био тренутак за „то“ питање.

Али, тренутак је био прави јер „то“ питање јесте од суштинске важности! Истовремено даје и оцену да ли је Партизан у неповрат бацио још једну сезону?

А питање је било, да ли ће Андреа Тринкијери остати у Партизану? Уговор га са клубом везује још две године.

Ипак, иако је могао да понуди баш тај одговор неколико минута пошто је његовом тиму одузета шанса да се бори за титулу, Тринкијери то није урадио. Кратко је рекао:

Само једну ствар знам. Дао сам све што сам имао и што нисам имао. Поштено и поносно!

Нешто касније, емотивним постом на свом Твитер профилу, захвалио се навијачима Партизана на подршци и љубави. Многи су то протумачили као опроштај. Да ли је био? И шта ако јесте?

Нису то одговори које ће у овом дану дати било ко из клуба. Њихове главе су још вруће. Због свега што се дешавало у финалној серији против вечитог ривала. А највише због немогућности да на било шта утичу.

Коментари24
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Uros Zemun
Najbolji komentar je napisao lik koji se potpisao kao Realan! Bravo za komentar! Ni u Ukrajini i Rumuniji nije kao u Srbiji
nazalost. navijaci partizana su podbacili...da grobari....mora se izvrsiti pritisak da ljudi koji dele pravdu po direktivi vise nikad ne izadju na teren u majcama kls i aba lige....u penziju kao rumenige.....suprotstaviti se sada i traziti nove ljude na celu obe lige....nezavisne i sa mudima....moze da bude i iz zvezde...recimo moka slavnic....on vise mrzi pudlicu od nas, i siguran sam da ne bi dozvolio ovakav epilog ne zbog nas vec zbog kosarkaske igre.....ne da bi ponistio utakmicu vec bi ponistio zadnji kos i rekao da se resava u majstorici....imali su sansu da pogledaju snimak tako da ne moze da se racuna kao previd sudija....jer gledali su faul na lendejlom petnaest munuta....
misa tumbas
covek je izvuko maksimum. Sta on moze kad igrac ide sam na kos I na polaganje promasi ?? sta on moze kad se izgubi 20 -30 lopti po utakmici I sut za 3 poena 0-10 . Sta da izvuce od zagorca koji je prosecan igrac
Gogi
I uzeo sve sto si mogao...
Karlo Veliki
Trinkijeri je shvatio da nisu sudije problem u kosarci vec, "da je nesto mnogo vece trulo". Mi dobro znamo sta, a saznao je i on. Zelje novinara da dobiju odgovor, "Da li ostaje?", su deo te trulezi. Oni, po nalogu, zele da on ode. On vec smeta, a zna se, i kome.
Putin
Tako je Pero1
straja
Opa,bato!! poceo si da se nabacujes "glava za ukras"...a ostalo,nije valjda sve u glavi....mada nije ni ona za bacanje ,pogotovu ako....dobro de razumemo se vec!!!
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.