Почетна / Кошарка / Супер лига

Тринкијери: Љубав, као што знате, често чини чуда... Знамо да ћемо морати да одиграмо скоро савршену утакмицу

Од велике помоћи биће нам и подршка навијача, овог пута сви као један морамо да будемо уједињени како бисмо изборили мајсторицу - наводи тренер Партизана
ФОТО: И. Веселинов

У понедељак, 17. јуна, игра се четврта утакмица финалне серије Супер лиге Србије, у којој црно-бели од 18 часова дочекују Црвену звезду.

Након пораза у трећој утакмици и предности Црвене звезде у финалној серији, црно-бели имају прилику да пред својим навијачима изборе продужетак борбе за титулу шампиона Србије.

Пред сутрашњу утакмицу, тренер Партизана Андреа Тринкијери изјавио је:

- Са пар грешака довели смо себе у ситуацију да играмо утакмицу за останак у серији. Оно што у таквој позицији донекле може да нас храбри је то што смо и у првој, а посебно у трећој утакмици, изградили ситуацију да будемо на корак до победе. Нажалост, недостајало нам је оно о чему сам већ причао: једна лопта, једна тимска одбрана. Звезда ће сутра бити растерећенија од нас, што фаворита увек ставља у лагоднију позицију. Знамо да ће бити јос теже, знамо да ћемо грешке морати да смањимо на минимум, знамо да ћемо морати да одиграмо скоро савршену утакмицу. За то је првенствено неопходно да апсолутно свих 40 минута будемо максимално концентрисани на циљ, да нам фокус ни на секунд не скрене са задатака. Од велике помоћи биће нам и подршка навијача, овог пута сви као један морамо да будемо уједињени како бисмо изборили мајсторицу. Играчи које тренирам имају квалитет, снагу, жељу да покажу да су бољи од ривала. И што је најважније, за Партизан и Гробаре их веже љубав, а љубав као што знате често чини чуда. Надам се да ће спој те љубави и вредног рада током свих ових претходних месеци резултирати победом, која ће нам омогућити да покушамо да направимо чудо - завршио је Тринкијери.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
U ljubavi se kao sto znate cesto desavaju tragedije, mislim da smo blizi toj vrsti ljubavi.
DS10
Dajte malo realnosti, cuj svojim greskama sada igramo utakmicu za opstanak u seriji. Bolje receno gospodine Trinkijeri da Vas je Zvezda svojim greskama ostavila u igri jer realno smo bili blizi 3-0 nego necemu drugom u odnosu na ovo sada.
Joco
A ne spominje koliko je sreće i ljubavi imao u drugoj utakmici gde je Zvezda samu sebe porazila. Možda se ponovi ko zna ali ovoga puta u korist CZ.
@joco
Pa ne pominje ni prvu i pljacku u toj utakmici! 'Ajde ti lepo u predgradje.
DS10
Da li ovi ljudi iz Partizana imaju imalo realnosti?! Ni jednom tokom utakmice ništa nisu držali u svojim rukama a ipak smatraju da su bili bliže pobedi. Gospodine Trinkijeri, da je bilo malo više koncentracije u drugoj utakmici najrealnije bi bilo da se serija završila sinoć.
uhhh
Casovi ljubavi se prenose sa kolena na koleno ali za dobru kintu
Daki
Časovi ljubavi, plus patetika, jednako Dulo! A akcenat na tome, da su lošiji, da su autsajderi, a brdo para strpano u njih... Bože dragi kako ga pelcovaše Dulovim pelcerom, koji se primi za kratko vreme!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.