Почетна / Кошарка / Супер лига

Звезда кажњена због увреда навијача на рачун тренера Партизана са 84.000, а Тринкијери са 60.000 динара

У делу „остале напомене” стоји: Опомиње се тренер Партизана Андреа Тринкијери да није дозвољено јавно критиковати одлуке судија
ФОТО: В. Марковић

Леон Делеон, први човек КЛС, подвукао је црту на прву финалну утакмицу плеј-офа домаћег такмичења и изрекао казне за непоштовање Пропозиција такмичења.

– Црвена звезда се кажњава са 84.000 динара због тога што су гледаоци вређали тренера гостујуће екипе по националној основи и због бацања на терен чврстих

Алекс Ренфро, плејмјекер Партизана, кажњава се са 6.000 динара због досуђене технинчке грешке.

Андреа Тринкијери, тренер Партизана, кажњава се 24.000 динара због досуђене техничке грешке (четврте), па са 36.000 динара због досуђене дисквалификујуће грешке.

– Партизан се кажњава са 18.000 динара због тога што није обезбедио присуство играча на прес конференцији, по завршетку утакмице.

У делу „остале напомене” стоји:

– Опомиње се тренер Партизана Андреа Тринкијери да није дозвољено јавно критиковати одлуке судија.

– Скреће се пажња судијама да на утакмицама плеј-офа могу и треба да користе уређаје за проверу спорних судијских одлука.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Neverovatno. Trinkijeri je impulsivno, ali korektno reagovao za dve greske treceg i drugog sudije, i u roku od 2 sekunde dobio 2 tehnicke. Za njih placa 60 000 dinara. Za fasisticke i nacionalne uvrede("ustasa,ustasa") CZ je kaznjena 84 000 dinara. Pretpostavljam da je Deleon Jevrej. Ako sam u pravu onda ne mogu da razumem da 2 sporne tehnicke greske imaju skoro istu vrednost ka vredjanje koje se ponavljalo, ne na nacionalnoj vec fasistickoj osnovi, budu isto sankcionisano. KSL je ponizio Srbiju a Deleon sebe kao pion Covicev. SZ je morao da reaguje jacim clankom na dogadjaje od prosle i ove godine iz ABA lige i ove poslednje. Sport u Srbiji sa Covicem i jos jednim je potonuo. Nadam se da ce ovaj komentar ugledati Sunce bez cenzure.
Todor strasni
Na kraju Partizan je kaznjen isto koliko i Zvezda pa i vise ako racunamo i tu "opomenu" Trinkijeriju. Nakon horskog vrijedjanja igraca Partizana, trenera na nacionalnoj osnovi, sudijske otimacine itd. Ljudi, ovi su gori od dahija. I pritom u finalnu seriju se uslo bez tenzija, napetosti, zle krvi, poslije polufinala ABA smo im cestitali iako je imalo o cemu da se prica. Sta bi tek bilo da ova serija odlucuje o Evroligi? A cigani su zaboravili koliko su gotivili Trinkijerija jos prije 2 godine dok je hvalio Radonju i ekipu. Tada je bio gospodin, faca, dzek a danas je ustasa. Sta je covjek uradio? Usudio se da pokusa da vas pobijedi? Bunio se na neke sudijske odluke? Ali glupo je da o tome pricamo sa vama.
gropn Ii
he, he Trinki jaci od drzavnog kluba ! institucija i u kaznama !

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.