Почетна / Кошарка / Супер лига

Томић: Честитам играчима, имају велико срце! Сви су одмарали по месец дана, а ми смо се „шибали“ у АБА лиги

Црвена звезда у финалу чека бољег из дуела Партизан-ФМП, а црно-бели имају предност 1:0 пред сутрашњи меч у Железнику
ФОТО: И. Веселинов

Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић похвалио је своје играче после победе против екипе Мега Бемакса у другој полуфиналној утакмици плеј-офа Суперлиге.

- Могу само да честитам мојим играчима и да кажем да имају велико срце, сви до једног. Од првог дана причам да на сваком мечу морају да покажу исти однос према игри. Знате колико је то тешко у оваквим утакмицама и оваквој лиги… Сви су одмарали по месец дана, а ми смо се „шибали“ у АБА лиги - рекао је Томић синоћ на конференцији за медије.

Црвено-бели другом победом против Меге, обезбедили су осмо узастопно финале, а Томић је имао и речи хвале за противнички тим.

С друге стране, тренер Меге Дејан Милојевић није имао шта да замери свом тиму.

- Одиграли смо сјајну утакмицу. На крају је недостајало мало спортске среће и стварно сам презадовољан како смо одиграли. Сезона је била сјајна, пласирали смо се у плеј-оф и реално најјачу екипу смо намучили да се пласира у финале. Звезди желим срећу у финалу, мислим да су фаворити, али фаворити не побеђују увек. Очекујем да Партизан прође у финале - рекао је Милојевић.

Црвена звезда у финалу чека бољег из дуела Партизан-ФМП, а црно-бели имају предност 1:0 пред сутрашњи меч у Железнику.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lord Ajvar
I vi ste odmarali cele sezone igrajuci jednu utakimicu sedmicno, dok su Borac, Dinamik i Vrsac su igrali po dve-tri...
Zvezdas
Koliko se nalupa gluposti da ti je znati...Uporedjujes to sa Zvezdinim utakmicama...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.