Почетна / Кошарка / Супер лига

Тренер ФМП-а Јовановић у Клиперсима на усавршавању

Први тренер ФМП–а Владимир Јовановић (34) учествоваће на НБА летњој лиги у САД као члан стручног штаба Лос Анђелес Клиперса објавио је клуб из Железника на свом сајту
ФОТО: Н. Неговановић

Лепо признање за ФМП и мене за све оно што смо урадили током ове сезоне – рекао нам је Јовановић поподне док се одмарао у породичном окружењу у Младеновцу.

ФМП је остварио и запажене резултате, али и наставио да промовише младе и талентоване играче.

Очекујем да упознам један врхунски систем, видим како функционише изнутра, и кад се вратим унесем нешто ново и у рад стручног штаба ФМП-а. Верујем да ћу стећи драгоцено искуство – каже Јовановић.

У САД путује почетком јула, а након неколико дана боравка у Лос Анђелесу где ће се упознати са стручним штабом и радом клуба, од 5. до 17. јула биће на клупи Клиперса у Лас Вегасу.

Током тог периода Клиперси ће одиграти утакмице против Голден Стејт Вориорса, Сакраменто Кингса и Хјустон Рокитса.

Делегација ЛА Клиперса боравила је у неколико наврата у Железнику, као и друге екипе скаута из НБА, пратила је рад клуба и тренинге првог тима, и очигледно понела лепе утиске – примећује Јовановић.

Занимљиво да и тренер кога је Јовановић прошлог лета наследио у Железнику, Душан Алимпијевић такође иде на усавршавање у САД, у НБА, али у Далас.

Владимир Јовановић је од 2012. у ФМП–у, био је помоћни тренер Милану Гуровићу, потом и Слободану Клипи.

Као први тренер кадета Црвене звезде освојио је титулу првака Србије. Радио је у репрезентацији Србије са јуниорима и кадетима као помоћни тренер.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.