Почетна / Кошарка / Супер лига

Раде Загорац Партизанов први пик за наредну сезону!

Ових дана је поново постала актуелна и прича у вези са доласком Радета Загорца у Хумску
ФОТО: АБА лига

После пропалог „већ готовог” посла, новембра прошле године, нико није рекао где је уствари било запело.

Али, седам месеци касније јасно је да из свега тога баш нико није профитирао. Партизан је месец дана потом променио тренера који очигледно није превише желео Загорца.

А није да није било места у тиму за некада једног од најбољих младих играча Европе. Јесу црно-бели освојили један трофеј, али...

Загорац? Тек он није профитирао одласком у Севиљу. Не јер је тим у који је дошао испао из лиге, већ зато што малтене није ни играо!

Истина, имао је и проблема са повредама. Али податак да је на 14 утакмица, одиграо укупно 134 минута, у тиму који је на крају испао из Лиге, и имао просек од 4,4 поена, 1,3 скока... није нешто што ће са поносом показивати у биографији.

Нико не може да зна да ли би другачије било да се на „ванредној конференцији“ коју је тог 15. новембра заказао Партизан, заиста појавио и Загорац, огрнут шалом, потписао уговор.

Али је све то и те како довољан повод да се две стране опет доводе у везу. Епилог те приче, као и отварање неких нових, ускоро могао да буде познат.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Драган М
То је свакако добра вест, и за Партизан и за србску кошарку. Партизан сад мора под хитно реновирати играчки кадар. Што пре захвалити се Андрићу, Томићу, Шалићу и Вањи Маринковићу и довести квалитетна два висока играча, Луковића и још једног нпр, и коначно праву двојку и тројку. Због неразумног форсирања Андрића и В.Маринковића отерани су многи квалитетни играчи, велики таленти који су успели у другим клубовима, а волели су Партизан. Та двојица су највећи "стручни" промашаји тренера Партизана који су нас много коштали. Такође, очигледно је да се лоше ради са центрима јер Мусли, Радуљица, Милутинов, су научили да буду центри тек кад су отишли у друге клубове, а ми данас немамо ни четвртину од правог центра. Пецарски мора бити научен или да се плати неком ко ће га научити да буде одличан играч и будућност Партизана.
Dejan
1:Nidam,Tepic,Karapandzic. 2:Marinkovic,Aranitovic. 3:Zagorac,Si. 4:Bircevic,Jankovic,Pecarski. 5:Lukovic,Gagic.
Jeremija
I ne samo Zagorac vec i Tepic, Lukovic, Jankovic, Radicevic, Jaramaz, Paunic, Ilija Djokovic, Nikola Rebic, Bitadze. Vecina od njih ce doci a bice placeni parama koje dobijemo od prodaje Vilijams Gosa Feneru.
Grobar977
Sta ce nama Djokovic?
Cacanin
Djokovic ostaje u Borcu.Nemoj lagati ovaj narod.Vise vam nista ne damo na dodjem ti.Katanac
Прикажи још одговора
Laktasi 2009
Jos samo ZagoReli talenat,ribar iz nba i novica od 68 leta... i pali se masina hahaa
Zvezda Idea Zagreb 2014
Tek ces kmecati kad potpisu Tepic, Lukovic, Jankovic, Macvan, Paunic, Nidam...
Sabre
Od kojih para rodjaci? Opet ista prica dovodite cim odblokirate racun i drzite ih bez plate do sledece blokade, a magicno resavate sto vam je dug sve veci i veci parama od drzave?
Bik Koji Sedi
Rodjace! Jel ti pored 16 mil eura oprostenog duga i barem 2 mil eura procerdanih para za F4 EL,jos pitas "Od kojih para rodjaci"...Ma idi bre u...predgradje...
Firga
Kako od kojih para? Mi prodajemo svoje igrace za razliku od vas IDEAlnih, za tvoju informaciju Gos prelazi u Fener a kako ima ugovor sa Partizanom na jos godinu dana Partizan dobija obestecenje.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.