Почетна / Кошарка / Супер лига

Партизан под забраном довођења играча: БАТ поново над Хумском!

Тренутак кад се сирена последњи пут огласила на другој утакмици полуфиналне серије између Црвене звезде и Партизана, означивши крај сезоне за црно-беле, истовремено је био сигнал да приче могу да почну!
ФОТО: Принтскрин/ФИБА

Тако је увек у току лета. Све док се тим не селектира, не крену припреме, сви имају свог фаворита који би могао да дође, који би „донео титулу”, у било који клуб на свету, па и Партизан.

Чињеница је и да тим из Хумске има доста играча под уговорима. Чињеница је и да сви они неће наставити своју причу у Хумској.

За четворицу у овом тренутку нема дилеме, Ђорђе Гагић, Бонџа Си, Александар Аранитовић и Марко Пецарски, догодине ће носити црно-бели дрес.

У току ове седмице би и Вања Маринковић требало да разговара о продужетку сарадње, о чему је Журнал већ писао.

А ускоро би требало да крену да се потписују појачања. Тачније, да се договарају, јер је за потпис потребно...

Прво да Партизан реши нови проблем, на сајту ФИБА стоји информација да су црно-бели, по одлуци БАТ, од 8. јуна поново под забраном довођења играча.

На истом месту стоји информација да се ради о дуговању према једном играчу. Што не би требало да буде велики проблем, уколико се у међувремену не појави још неки дуг.

Истина, црно-бели могу да договарају трансфере, па да играче региструју када реше проблем са БАТ. Баш као што су пред почетак Суперлиге урадили са Амида Брајмом.

Коментари25
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lous Vitton
Zasto stoji Partizanu blokada a Zvezdi ne? Zvezda bi trebalo da bude takodje blokirana posto je Kvinsi Miler tuzio zbog duga od 92 hiljade evra.
Grobar Nis
Dok Partizan pritiskaju dugovi, FMP 1 nema tih problema. Oni dovode igrace, otpustaju, dogovaraju, ma sta god pozele, i to se ne oseti...Ali njima lako, igraju EL, auuu, da, ne igraju, ali imaju odlicnu BUDUCNOST pred sobom.
Bik Koji Sedi
Koji nasi? Jel' oni koji su stopirali izgradnju Partizanovog stadiona po uzoru na YB,placenog stranim kapitalom? Koji nasi? Jel oni,ciji je predsednik od 2% glasova zloupotrebljavao svoju funkciju da bi Partizanu oteo stadion? Koji nasi? Jel oni pod cijom vlasti je pokusana "demokratska likvidacija igraca i uprave Partizana" 14.10.2000. na Marakani? Koji nasi? Jel oni sto su vam doveli Ziku Pauka,kada ste plakali po premijerskoj kancelariji? Koji Djilas? Jel onaj sto vam je vaspostavio Crvenu Zvezdu Beograd i preselio u Zeleznik,da se ne biste ugasili? Koji Jeremic? Jel onaj,sto je sa pozicije ministra inostranih poslova isao i o tvom trosku Aleksa,na pripreme C. Zvezde u Austriju,a odatle se oglasavao da "Crvena Zvezda ove godine jednostavno MORA biti prvak"? Ciji su bre oni? Nasi ili vasi?
Grobar Nis
Sendvic za gospodina!
Прикажи још одговора
Партизан.забрањени
Катанац, време је више! Крај махинацијама.
Dragan
Oni Vučiću spomenik da dignu...na kraju će im sve dugove poplaćati.
Cigo
Ce da bude dobro :-)

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.