Почетна / Кошарка / Супер лига

Расположени Партизан у Вршцу бројао до 108

Кошаркаши Партизана победили су у гостима екипу Вршца са убедљивих 108:59 (25:14, 21:15, 30:12, 32:18), у утакмици деветог кола регуларног дела Супер лиге Србије
ФОТО: И. Веселинов

Партизан је уписао осму победу у Групи Б и има исти скор као и првопласирани ФМП, док је Вршац четврти на табели са три победе и шест пораза.

Најефикаснији у редовима Партизана био је Вања Маринковић са 16 поена, поен мање убацио је Најџел Вилијамс Гос, док је Амида Брајма постигао 14. У екипи Вршца истакао се Стефан Ђорђевић са 20 поена.

Кошаркаши ФМП-а су раније данас славили против Динамика у гостима са 82:70, док је Војводина победила Металац са 102:101 после продужетка.

Динамик је трећи на табели са скором 4/5, док последње две позиције заузимају Металац и Војводина.

У последњем колу регуларног дела Супер лиге Србије састаће се Металац – Партизан, Вршац – ФМП и Војводина – Динамик.

Семафор деветог кола Б групе КЛС:
Металац – Војводина 101:102, продужетак (15:24, 27:17, 24:19, 21:27, 14:15)
Динамик – ФМП 70:82 (16:23, 11:17, 24:17, 19:25)
Вршац – Партизан 59:108 (14:25, 15:21, 12:30, 18:32)
Табела: Партизан и ФМП по 9-1, Динамик 4-5, Вршац 3-6, Металац 2-7, Војводина 1-7.
Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dule "Grobar"
Sad, kad "Zoc" uzme 10-u Evro-titulu, bilo bi vreme da kupi jedan sesiric u pepita dezenu i sedne na klupu iza jednog mladog talentovanog trenera, kao sto je to pokojni "Profa" onomad uradio kad je "Zoc" bio na pocetku.
Karlo Veliki @ Dule "Grobar"
Kada bi se to dogodilo od mene bi imao vrhunsku veceru u Skadarliji, jednom mesecno, a trazio bi te makar da si i na kraj sveta. Pozdrav.
Pera
Šuška se šuška ,da vraćaju Duška.
@@ Pera
.. na gotovs mi je puska.
Mare
Bruka od uprave. Sramotno i odurno.
Zikica
@Boss, kada ce ljudi da shvate da su ranije lokalne firme finansirale sport u lokalnim zajednicama... od kad su privatizovane novim vlasnicima ne pada na pamet da finansiraju rupe bez dna zato sto su i sami vlasnici rupe bez dna te ne znaju kako da isplivaju iz problema koje su kupili... Hemofarm je po privatizacionom ugovoru morao odredjen broj godina da finansira KK cim je ta klauzula istekla slavina se zatvorila... slicnu sudbinu deli KK Leskovac od kad je fabrika Zdravlje privatizovana presusila je i slavina koja je odrzavala vise nego solidnog KK ligasa gde su padali KK Hemofarm i kkp i KKCZ... to vreme se vise nece vratiti i zaboravite na tu privu probajte da nadjete neku drugu koja ce funkrionisati na zdravim osnovama... uzgred budi receno cim drzavna slavina presusi necemo imati ni kkp a ni KKCZ... i to bi u neku ruku bilo posteno ali opet propast za sport u srbistanu...
Dule "Grobar"
Ako je to istina, to je fenomenalno. "Partizan" je od "Lejkersa" dobio za Divca 800.000.- USD. Dobro - Divac je docnije sam prpeustio jedan svoj sponzorski ugovor "Partizanu"
Dule "Grobar"
Farmaceutska industrija "Hemofarm" vise nije u rukama drzave Srbije i samim tim prelepa prica o kosarci u Vrscu je - proslost.
Прикажи још одговора
nemam pojma
Domaću ligu treba da čine klubovi koji igraju aba 1, aba2, i iz kls dodati najbolja dva kluba do osam ekipa, pa da igraju svaki sa svakim, a na kraju prva 4 doigravanje za prvaka. Ovakve utakmice ni na šta ne liče ni ničemu ne služe. Niti vidimo neke nove talente iz tih klubova što su iz kls upali, već u tim timovima igraju igrači koje niko neće, pa ni u Rumuniji ili Bugarskoj.
Zikica
Ne mozes reci da ovakve utakmice nicemu ne sluze... ovakve utakmice sluze timovima kao sto je Vrsac i igracima koji u suprotnom ne bi imali reper gde su... ovako udare na realno bolju selekciju i timove sa stranim igracima... kako bi drugacije oni imali ovakvu priliku da realno vide gde su i koliko vrede?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.