Почетна / Кошарка / Супер лига

Душан Алимпијевић: Добрић се враћа, али и Перо Антић

Душан Алимпијевић, тренер Црвене звезде после победе против Младости у Земуну је био задовољан
ФОТО: Н. Неговановић

Честитам колеги на увођењу екипе у Суперлигу, велики је то успех, где се показује континуитет великог рада у клубу. Верујем да играјући са свим тимовима у нашој групи могу да уживају. За нас, утакмица у којој нам се десило да се на загревању повредио Јанковић, пожалио се на примицач. Добрић је од сутра са тимом као и Антић. Током утакмице је и Раданов изврнуо зглоб, тако да за нас врло специфична утакмица. Многи играчи су покривали позиције које нису њихове.

Тренер Младости Бранко Максимовић:

Звезда је преозбиљан тим за нас. Ми смо имали мисију, прво од опстанка у лиги, па смо заслужено ушли у групу најбољих. Велика школа и част играти против Црвене звезде. Много ових момака никада нису играли Суперлигу.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zorge
Da se u CZ dogadjaju cudne stvari dogadjaju se. Pada u oci Coviceva izjava da je Milko Bjelica godisnje primao 400 000 evra. Obzirom da je Bjelica po kvalitetu bio srednje vrednosti realno je bilo da ga plate 150-175 000 evra. Bas me zanima zasto je preplaceno onih 225-250 000 evra razlike?
marko zvezdas
Moze li neko da mi odgovori kad mozemo da ocekujemo povratak Dangubica i hoce li biti spreman za eventualno finale sa Partizanom
Mademoiselle
Sve je lakse i lepse kad je Pero ponovo na terenu...
Mhm
Ono kad se praviš lud i glumiš da je sve OK..
Covicu
hocemo Pavicevica iz mornara za trenera Zvezde!
Zeka Železnik
Alimpije ostani.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.