Почетна / Кошарка / Супер лига

ФМП бољи од Војводине, Вршац од Металца

ФМП у наредном четвртом колу дочекује Динамик, а Војводина екипу Металаца, кошаркаши Вршца у наредном колу гостују екипи Партизана
ФОТО: В. Марковић

Кошаркаши ФМП-а победили су у Железнику Војводину са 94:71 (28:20, 24:16, 23:20, 19:15) у трећем колу Супер лиге Србије. ФМП је забележио другу победу, док је Војводина уписала трећи пораз.

У екипи ФМП-а истакли су се Немања Ненадић са 19 и Стефан Пот са 15 поена, док је у гостујућој екипи најефикаснији био Никола Силађи са 21 поеном.

У другом мечу Групе Б кошаркаши Вршца победили су на свом терену Младост из Земуна са 109:79 (28:15, 29:26, 28:20, 24:18). Вршац је тако уписао другу победу у Групи Б, док је екипа Младости претрпела трећи пораз.

Најефикаснији у победничком тиму били су Мирко Ђерић са 27 поена, Мирослав Пашајлић који је убацио 16 и Миленко Вељковић са 15 поена.

Код гостију истакао се Ђукан Ђукановић са 19 поена и Филип Зекавићић који је додао 17.

Семафор 3. кола Супер лиге:

А група:

Борац – Црвена звезда 70:63 (23:17, 14:9, 18:15, 15:22)

Мега Бемакс – Младост 90:92 (22:21, 23:20, 24:23, 21:28)

Златибор – Тамиш 83:98 (18:27, 21:25, 26:23, 18:23)

Б група:

ФМП – Војводина 94:71 (28:20, 24:16, 23:20, 19:15)

Вршац – Металац 109:79 (28:15, 29:26, 28:20, 24:18)

Динамик – Партизан (23:29, 17:24, )

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

алекса
И још нешто, господо Чачани, када вређате Звезду или ФМП имајте на уму да је на њеном челу човек који вам је спасао клуб од гашења. Да њега није било Борац би се угасио. Оног ко вам је одводио деценијама децу апсолутно је било баш брига за ваш клуб. Као што их је брига и за Слогу, Машинац, Ужице... И да сада у овом тиму има гомила играча који су или прошли звездину школу, школу ФМП или на било који други начин су били у контакту са Звездом или ФМП. Нисам Човићев бот или не знам шта. Само говорим чињенице. Наравно, кроз Борац су прошле неколико генерација ФМП ових играча. Попут Бојана Попвића, Савановића, Радуљице, Теодосића итд. Корист је била обострана.
Nula
Dakle, to znaci da su hrvatske novine i kosarkaski radnici bile u pravu kada su pisali i pricali da ce covic imati 3 kluba u aba ligi. On ih i sada ima tri zajedno sa miskom. Ali ako je ovo sto svi vi pisete istina, onda zasto covic pise dapstenje posle poraza od Borca. A da uvideo covek da nemoze i yamo da krade pa sto pre saopstenje. Da ste nam zivi i zdravi jos godina stovi da uvek navijate za Vrstake, a mrzite Partizan i nikad da mirno ne spavate zbog Partizana.
Lord Ajvar
Ne znam ko je od cacana vredjao Zvezdu ovde. Covic je uleteo sa parama kad je Borcu bilo najpotrebnije, to stoji, ali isto tako je bila prica da je usao sa namerom da fuzionise Borac i FMP, i da tako dobije ono sto u Zelezniku nije imao niti ce ikad imati - publiku. Cak kada je FMP igrao protiv, cini mi se Ljetuvos Ritasa u polufinalu valjda ULEB Kupa, bila je prica da ce se igrati u Cacku, ali cacani njegova obecanja nikad nisu docekali. To sto je dao pare, to stoji, isto tako imao je pravo da povuce bilo kog igraca u FMP bez obestecenja, a od Borca su svi igraci FMPa imali itekakve koristi u svom profesionalnom razvoju, tako da je Covic za svoje pare dobio ono sto je platio.
алекса
Видим да је недавни звездин пораз у Чачку изазвао општенародно весеље код навијача доњег дома Пионира. Јасно је и да су посебно задње 3 године,а непосредно и последњих 7 звездиних година на њих оставили ужасне последице. Написа једна да му је "као Гробару" драго што се Борац подигао. Супер. Сада, ја имам једно питање за њега, "као Гробара". Да ли му је познато, њему "као Гробару", да је тај исти Борац средином прошле деценије био пред гашењем!? Драго му је, њему "као Гробару", што је Борац стао на ноге јер се нада да ће његов клуб наставити да отима све што ваља у Чачаку, Краљеву, Ужицу. И да настави по свом вишедеценијском обичају да отима децу не плаћајући никакво обештећење или давајући клубовима типа Борца, Слоге, Машинца такву цркавицу да ови за то ни воду не могу да плате. Да ли му је , њему, "као Гробару", познато ко је спасао Борац? Исти онај кога навијачи доњег дома Пионира погрдно, зна се по чијој идеји, називају "мали човек са великом торбом". Питајте Мишовића, ко не верује

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.