Почетна / Кошарка / Супер лига

Алимпијевић: Борцу поштовање, али знамо наше амбиције

Тренер Црвене звезде Душан Алимпијевић, уочи гостовања Борцу, истакао је да су јасне амбиције црвено-белих кад је реч о Суперлиги
ФОТО: В. Марковић

Борац је показао велику озбиљност у приступу такмичењу у прва два кола Суперлиге Србије. Све што су урадили током ове сезоне наводи ка томе да неће бити лако против њих, нарочито не у Чачку где публика воли и зна кошарку и увек испуни дворану до последњег места. Играли су завршницу АБА 2 лиге, били први у лигашком делу сезоне и заслужују максимално поштовање за све што су урадили до сада. Ипак, наше амбиције се знају – рекао је Алимпијевић за клупски сајт.

Кошаркаш црвено-белих Марко Кешељ скренуо је пажњу на атмосферу која очекује његов тим.

Веома незгодно гостовање је пред нама. Борац је одличан тим што је показао својим учешћем у АБА 2 лиги и у прва два кола Суперлиге Србије. Драго нам је што ћемо готово извесно играти утакмицу пред пуним трибинама. Познато је какву атмосферу праве Чачани и колико воле кошарку – рекао је Кешељ.

Утакмица између Црвене звезде и Борца, две екипе који имају максималан учинак после два кола у А групи Суперлиге Србије, игра се у уторак од 18 сати у Чачку.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sumadija
Ako sudije i neki uticajni ljudi ne pomognu vrlo je verovatno da izgubite u Cacku.
КК ЦЗ. Великан
" Муке су пролазне, а трофеј је вечан"! За светињу!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.