Почетна / Кошарка / Супер лига

Чанак: Напад на трофеј је обавеза, Брајмах другачији од осталих центара које имамо

Тренер Партизана Ненад Чанак, уочи старта Супер лиге Србије, изјавио је да црно-бели увек имају обавезу да нападну трофеј и сматра да је његова екипа спремна на тај подвиг
ФОТО: И. Милутиновић

Честитам свим екипа пласман у Супер лигу, која стартује половином априла, а то је специфичан моменат за све клубове. Звезда је истрошена, а остали аба лигаши дуго су без утакмица. Кад је реч о нама, Партизан има обавезу да нападне трофеј и спремни смо за то – изјавио је Чанак на конференцији за медије у просторијама Кошаркашког савеза Србије.

Према његовим речима, такмичење које почиње у среду, заслужује веће поштовање и истиче да није задовољан како је његова екипа прошла у припремним утакмицама.

Није пријатно кад се изгуби, поготово када се игра против слабијих екипа. Ипак, боље сад него у Супер лиги, а Војводина ће бити прави тест за нас – рекао је Чанак.

Тренер црно-белих истиче специфичност новог појачања у односу на остале играче којима Партизан располаже позицији центра.

Брајмах је први пут тренирао, другачији је тип играча од осталих које имамо на тој позицији. Покушаћемо да са њим контролишемо скок, али видећемо колико ћемо успети – рекао је Чанак.

Партизан такмичење у Супер лиги почиње против Војводине у четвртак.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Prava ekipa
Na leto dovesti ozbiljno krilo, zahvaliti se: Tomiću, Čakareviću i Andriću, a ostatak tima sačuvati.
Ale
Cepaj sad, vidimo se sutra u Pioniru.
е тако
се то ради!учи Ђукићу како се мотивише и води колектив!
cutite i radite
Ako je suditi po pripremnim utakmicama...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.