Почетна / Кошарка / Супер лига

Делеон опет казнио Партизан, без играча црно-белих на конференцији за медије у Железнику

Кошаркашки клуб Партизан кажњен је са 36.000 динара јер ниједан играч није присуствовао на конференцији за медије после утакмице против ФМП-а из Железника
ФОТО: В. Марковић

Партизан је поразом у Железнику (78:68) елиминисан у полуфиналу плеј-офа Суперлиге резултатом 2:0, а после меча пред новинарима је био само тренер Александар Џикић.

Директор Суперлиге Леон Делеон образложио је да је Партизан санкционисан сходно члану 61 под тачком А Пропозиција такмичења.

Финална серија за првака Србије између Црвене звезде и ФМП-а креће вечерас од 21 сат у дворани Александар Николић, други меч заказан је за среду од 18.30 у Железнику, а трећи у петак опет у "Пиониру" од 20 сати.

 

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zoja
I ako neko bude polomio obe noge ovom alenu delonu mene uopste nemoze da iznenadi.
Zuk
Kako to da pravila ne vze za FMP1 I 2.
Samo kaznjavaj
To vam je za ono vredjanje u pioniru, sad ce te da platite za sve sto ste vikali coveku!
Marko
Niko ne zeli da ugasi Partizan, zato sto niko nema bolesne ambicije kao sto je imao Partizan ranijih godina. Da unakazi sve ostale klubove, samo da bi on mogao da ostvari neku ``dominaciju``. Vidis sad sta vam je donela ta lazna dominacija, i bolesne ambicije!
Krstivoje
Ma nema problema, ugasite Partizan, ukinite kosarku van Zeleznika samo cete onda morati da proizvedete jos nekoliko timova FMP-a da bi mogli da igrate KLS.
Danilo
Mala kazna, morala je biti mnogo veca jer je Partizan povratnik u prestupu! Ovaj klub se mora disciplinovati do kraja, jer su se uvek ponasali bahato i nisu postovali uopste pravila.
mrk
taraba!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.