Почетна / Кошарка / Супер лига

Тренер Пантера: Елиминација Парног ваљка равна сензацији

Тренер ФМП Железника, Душан Алимпијевић, рекао је после победе над Партизаном да је његова екипа остварила велики успех пласманом у финале Суперлиге.
ФОТО: КК Партизан

- Шта да кажем после једне овакве ситуације која је за нас... Не желим да деградирам квалитет моје екипа овим што ћу рећи. ФМП је врло квалитетна екипа, али ово јесте успех раван сензацији. Ово је велика сатисфакција за све што смо урадили. Желим да им честитам на жељи да се промене, јер смо ми променили много ствари почетком Суперлиге. Неке ствари смо свесно радили да бисмо дошли у онај максимум на самом крају Суперлиге, односно плеј-офа. Момци су се понашали фантастично - казао је Алимпијевић и додао:

- Осећам се поносно. Можда звучи као флоскула, али провели смо много сати и ноћи у овој канцеларији. Није ни време ни укусно да се издваја било које име. Стручни штаб је фантастичан, играчи су фантастични - рекао је тренер Пантера. 

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

CIRO
tako to biva kad rucas sa covicem.
Mido
Poraz Partizana ma koliko to nekog cudilo meni je kao umrlom grobaru dobro dosao.Zasto da igramo u finalu kad znamo da nemamo nikakve sanse.Zasto da nas omlate pa da nam bude dvostruko krivo.Bolje je izgubiti od ovoga FMP nego od onog drugog.Ovde samo trofej vredi.Ko ce bolan da pominje finale jos.Meni se ovo cini kao onomad kad je Partizan namerno izgubio u polufinalu kupa da se ne bi sastao sa FMP.
ragbi
nije za nas,a VI TO IGRATE. Košarka za vas nepoznat sport.
bokiUSA
Samo vi gubite i u buducnosti sa namerom da se ne srecete sa nama. Tako se ime srozava i cast. Ali nije vazno ipak se racunaju samo titule i trofeji. Iskreno ovu ligu ni netreba igrati vec pojacati ABA sa kojim klubom vise i drugom ligom. Kao i nekim kupom po republikama cisto za publiku i prestiz.
Mole
Samo za Kaleta vazno je da nije Dzikic
mali kalezeleznik
radonjic je trener pantera
ccc
Zašto kurtoazija prema protivniku koji bi se iživljavao nad vama da vas je dobio. Treba reći ovi bivši su konačno otišli u istoriju i moraju iz početka. Komentator reče nije bilo energije a ja bih dodao nije bilo ni znanja da dobiju ove dve utakmice. Možda je i bolje po njih ovako.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.