Почетна / Кошарка / Супер лига

Звезда убедљива против Тамиша, ФМП изненадио Металац

Кошаркаши Црвене звезде победили су Тамиш из Панчева са 94:54 (18:9, 29:20, 17:15, 30:10), у првом колу Суперлиге Србије
ФОТО: М. Рашић

Црвена звезда – Тамиш 94:54 (18:9, 29:20, 17:15, 30:10)

Београд - Дворана: Александар Николић. Гледалаца: 500. Судије: Јурас, Чукаловић, Стрика.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кинзи 6, Ребић 10, Дангубић 12, Митровић 5, Лазић 10, Мицић 6, Симоновић 15, Гудурић, Јовић 5, Милер 11, Цирбес 5, Штимац 9.

ТАМИШ: Хукић 5, Илкић 7, Манојловић, Крушчић 10, Стојадиновић, Смиљанић 7, Симић 6, Милошевић 2, Вујовић 11, Пековић 2, Думић 4, Радовић.

 

Изабраници Дејана Радоњића, убедљивом игром савладали су госте из Панчева и на тај начин успешно стартовали са одбраном титуле у домаћем првенству.

Тамиш је храбро ушао у меч и у првих 15 минута, гостујући тим је имао резултатски прикључак. Црвено-бели су тада почели да играју знатно јачу одбрану, па се на одмор отишло са плус 18 за београдски тим.

У другом полувремену Звезда је показала индивидуални квалитет, док гости из Панчева нису могли да испрате темпо цревено-белих, па је разлика на крају била и максималних плус 40.

У поразу Металца од ФМП-а Јевтовић је постигао 27, а Новак 19 поена, код победника Добрић је дао 25, а Човић 15 поена.

 

Семафор 1. кола Суперлиге Србије:

Црвена звезда – Тамиш 94:54 (18:9, 29:20, 17:15, 30:10)

Партизан – Борац 102:79 (37:26, 26:10, 23:27, 16:16)

Мега Лекс – Константин 93:63 (29:15, 21:17, 24:10, 19:21)

Металац – ФМП 80:84 (20:23, 21:14, 18:24, 21:23)

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stari Delija
Bravo za oba naša tima. Odlično je što je Rebiću datapristojna minutaža. Sa njim treba još malo strpljenja i što više vremena u igri.Posao pleja da asistira a to je besprekorno činio. Pobediti Metalac koji ima solidnu ekipu i jednog od najboljih trenera je uspeh, dostojan poštovanja. Ovim su otvorena vrata za ulazak među pra 4, obeju grupa.
straja
Ineresantno....izvestaj I sa utakmica CZvezde I Partizana relativno detaljni sa utakmice Metalac FMP u dva reda,a Utakmici Mega Konstantin ni slovca.Ako bih komentarisao verujem da ne bi objavili...ovako postoji sansa.
Админ
Хвала на разумевању и хвала што пратите наш сајт! Штампано издање можете да читате и у електронском облику, све информације имате на овом линку http://webshop.politika.co.rs/user/sportski-zurnal/51_1715_1_0_0/category.jsp
straja
Nazalost nisam u prilici da mogu da citam stampana izdanja....Raduje me sto nisam u pravu!!!Ipak je internet novinarstvo SUROGAT....pogotovu sa aspekta blogerskog komentarisanja.
Прикажи још одговора
smehotres
Cuveni kosarkaski projekat iz Panceva jos cuvenijeg maga koji ga je osmislio i dao ga mladjem bratu da se njime igra!!!! Dobijas pare od grada, a nikom ne polazes racune. Da nije smesno bilo bi tuzno...
Дорћол
Нисте ви Партизан па да пређете сто(т)ку
Stari Delija
Ko te zvao ovde. Nevideh da neko od zvezdaša, juče, ulazi i komentariše vašu rubriku. Ne gleda se samo broj datih već i primljenih koševa, a posebno rezultat po četvrtinama-kao nabolji pokazatelje igre.
gepard
precicemo protiv vas
koja bre domaća liga!?
I posle neki kažu ne treba nam ABA liga. Vidite li vi ljudi na šta ovo liči?Vodeći timovi za tri klase bolji od ostatka lige. Najslabiji tim ABA lige bi deklasirao ovaj Tamiš, Konstantin i Borac. FMP je nešto jači ali to je zato što je to drugi Zvezdin tim.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.