Почетна / Кошарка / Широм планете

Ништа од Звезде - Пенгос потписао за Зенит

Бивши кошаркаш Гран Канарије и Жалгириса претходних дана био је повезиван са Црвеном звездом
ФОТО: Инстаграм/Кевин Пангос

Канадски кошаркаш Кевин Пенгос потписао је једногодишњи уговор са руским Зенитом, саопштио је данас клуб из Санкт Петербурга.

Плејмејкер висок 188 центиметара напустио је каталонски клуб после две сезоне.

- Радујем се што ћу играти у екипи који води сјајан тренер Ћави Пасквал. Чуо сам много о клубу и великом граду. Једва чекам почетак припрема за успешну сезону. Моја породица и ја се радујемо доласку у Санкт Петербург - рекао је Пенгос.

Бивши кошаркаш Гран Канарије и Жалгириса претходних дана био је повезиван са Црвеном звездом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Pangos (@kpangos) on

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zorge
Ne znam koliko je CVZ nudila Pengosu, ali u pitanju je odlican igrac. Nezvanicno, spominje se da je u Zenit otisao za 2,3 miliona evro neto na godisnjem nivou.
Ma kako sad to?
A ja čuo da je platio sam obeštećenje i izašao iz ugovora da bi pojačao slavnu CZ. A on izgleda otišao stepenicu više, u još slavniji Zenit koji je inače čuveni evroligaš.
Mosquito @ Ma kako sad to?
Samo da te pozravim,i furaj tako.
Profesor
Hvala Bogu, kakav crni Pengos + nije odigrao zvaničnu tekmu jače od godinu dana...
djak
A sta bi napisao da je dosao?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.