Почетна / Кошарка / Широм планете

КОРОНАВИРУС ОДЛУЧИО ШАМПИОНА - Можда смо први, али бисмо више волели да смо играли до краја

Одлука је донесена у циљу заштите здравља играча, запослених у клубовима, навијача - наводи се у саопштењу лиге
ФОТО: bcoostende.be

Коронавирус је прогласио шампиона у Белгији. Остенде је први "прошао кроз циљ" са скором 13-4, Монс је други са 12-5, Антверпен трећи са 11-6...

Челници белгијске лиге решили су да се првенство прогласи завршеним са тренутним стањем на табели, иако је првобитна одлука била да се не игра до 3. априла.

- Одлука је донесена у циљу заштите здравља играча, запослених у клубовима, навијача - наводи се у саопштењу лиге. - Ово је последица одлуке Владе Белгије, једногласно смо је донели, једина је исправна, без обзира колико је тешко било донети - напоменуо је председник лиге Артур Геталс.

- Можда смо завршили као први, али бисмо више волели да смо играли до краја. Свесни смо и да је тренутно много питања на које ми као клуб не можемо да дамо одговор. Морамо сви заједно кроз ово да прођемо - стоји између осталог на Фејсбуку Остендеа.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Popaj
Da se pita grobara mozda bi i potkupili neke da se proglase sampionima ali posto je ABA liga sa klubovima iz 6 drzava onda če to ostvariti malo sutra
Feri
KK Igokea Dodik Limar samo ovako i moze da postane sampion...
misa tumbas
a zasto ne sacekati jos dve tri nedelje ?? mozda se stanje drasticno poboljsa .Sta ih kosta da sacekaju pa nakraju ako nemoze da se igra nek donesu odluku
Panonija
Nece valjda da grobare proglase sampionima?
misa tumbas
jok nego ce Krku ....pa sampion ne moze biti neko ko je sedmi !!!
Milos
Sakrijete ovo od Covica, ako procita farpirace se. Limenke znaci trece u ABA i druge u Srbiji. I to je uspeh za klub bez tradicije i nakon par godina postojanja samo, to je nesto!
Max
Zvacemo vas KK Partizan Korona
Zvezdas
Mrznja nema granice. I da bude tako, eto vam I sta sad, zivot ide dalje. Zivela Srbija I da sto pre ove nesrecne ljude usrecimo....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.