Почетна / Кошарка / Широм планете

Теодосић: Ђорђевић и Даниловић ме убедили да дођем у Болоњу

Ђорђевић и Даниловић су ми рекли да је Болоња право место где би требало да будем – рекао је капитен Србије
ФОТО: КСС/МН прес

Јавио се за реч, али онда објаснио да није новинар. Да је ту само да му пожели добродошлицу, да му је драго што га види... И све то на српском језику, што је после преводио бројним Италијанима.

Случајно или не, али баш у том тренутку столу за којим је седела нова звезда Виртуса, пришла је девојчица у друштву, претпостављамо мајке.

Носила је дрес са бројем 10, који је на Европском првенству у Шпанији носио Александар Ђорђевић. И она је дошла да поздрави српског аса, да се слика са њим. Али тек пошто је раширила тробојку.

Сјајан начин да буде завршена промоција Милоша Теодосића, као новог играча Виртуса. А тај трио био је само једни од пар стотина навијача који су поново дошли да поздраве Теодосића и од првог дана му пруже подршку.

Све то као да је изненадило једног од најбољих плејмејкера Европе. Пре било какве приче, признао је:

Мало сам нервозан и узбуђен. Нисам очекивао да ћу вас видети оволико. Нико ми није рекао да ћете ме овако дочекати. Хвала вам – рекао је човек кога у Болоњи већ сада очигледно обожавају.

Пошто се захвалио челним људима Вирутса, Теодосић је додао:

Хвала и Александру Ђорђевићу, са којим сам разговарао још у фебруару, а који ми је још тада представио идеју о прављењу новог тима, колико ће енергије и рада уложити како би Виртус поново постао један од највећих клубова Европе. Тада ме убедио да је ово право место где треба да будем.

Како је рекао, није само са Ђорђевићем разговарао. Већ и са човеком чији дрес краси сводове Паламалагути арене.

Причао сам и са Предрагом Даниловићем. И он ми је рекао да је ово најбоље место где један кошаркаш треба да буде, да живи и да игра кошарку.

Теодосић је свестан да је пред свима у клубу велики посао и не плаши се тога. Напротив.

Дошао сам овде да направим нешто велико са овим тимом и сигуран сам да ћемо у томе успети.

Кроз питања новинара, вратио се на разговор са Ђорђевићем, после кога је одлучио да од свих бројних понуда, које је имао овог лета, изабере баш ову.

Разговарали смо два сата, али није морао ништа посебно да ми каже. Болоња је град кошарке, са великом историјом. И због тога сам одлучио да дођем.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
A ko ce drugi nego ti sto nevole Zvezdu,sada se vidi ko je ko u srpskom sportu,taj inat kosta srpske timove..Umesto da Srbiju, podizete zabare i sve ostale a Oni na vas bacaju bombe...
Dr
Ubedile te legende Jugoslovenske kosarke i legende Partizana u zelezniku nije imao ko da te ubedi
алекса
Мајстрое, сви ми прави Звездаши не можемо да те не волимо. Отишао си за веће паре које у Звезди никада не би могао да добијеш. Свако нормалан би то урадио. Ја првим. само има једна средина у којој НИКАДА не бих играо. Не постоји тај новац.
Milan
Kad slusas grobare...
ćela
Ja kada sam napisao da je A.Đ. i KSS isključivo zaslužni što dotični nije došao u KK C. Zvezda, 90% je "stručnjaka" to negiralo ??? Zašto , jer navikli da se samo i isključivo pitaju ljudi iz jsd , tog najvaćeg zla Srpskog sporta .
@cela
Ma da, rekao mu Sale pametnije je da igras za milione u Bolonji nego za dz u Zvezdi i on poverovao...bas je naivan!!!
kratko i jasno
Pa napravite mu bolju ponudu od Virtusa i neka predje. Hahaha, navikli jos od Sagadina da otimaju igrace pa da igraju za ljubav i oprastaju dugove, pa Teodosic je ipak prevelika klasa da ga veslate tako. Hahaha

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.