Почетна / Кошарка / Широм планете

У Дудину част Олимпијакос у септембру организује меч звезда

Бивши селектор Србије Душан Ивковић у два наврата водио је Атињане (1996-1999 и 2010-2012) и са њима освојио две Евролиге 1997. и 2012, два шампионата 1997. и 2012. и два купа Грчке 1997. и 2011.
ФОТО: Н. Неговановић

Душану Ивковићу (73) у част Олимпијакос 20. септембра организује утакмицу између првог тима и тима Дудиних звезда. Меч ће се играти у дворани "Мира и пријатељства"

Значајан траг оставио је стручњак са Крста у црвеном делу Атине. Бивши селектор Србије у два наврата водио је Атињане (1996-1999 и 2010-2012) и са њима освојио две Евролиге 1997. и 2012, два шампионата 1997. и 2012. и два купа Грчке 1997. и 2011. (укупно у каријери има 20 великих клупских трофеја са Олимпијакосом, АЕК-ом, Партизаном, Динамом, ПАОК-ом, Ефесом, ЦСКА).

Ивковић се 1. јула 2016. званично пензионисао после 40 година (и више у кошарци).

- Узбуђен сам због обог меча, уједно и захвалан на свему што смо од Дуде научили, као тренера и као човека - рекао је Василис Спанулис, икона грчке кошарке.

- Грчка је мој други дом, а Олимпијакос дефинитивно мој тим. Желим да се захвалим сваком навијачу понаособ, наравно и власницима клуба због организације овог меча. Једва чекам - казао је Ивковић.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

THE COMSAT ANGELS
Dižete Dud Ivkovića do vasione,a taj isti Dud nije htio nikada da uvrsti u sastav reprezentacije Srbije jednog MILIČIĆA. Izvanrednog košarkaša i humanistu,NBA igrača sa zavidnom reputacijom,ali je u reprezentaciji igrao jedan,Kosta Perović koji moramo priznati je bio naučio da hoda normalno. Koliko je igrača ovaj nazovi dobar trener upropastio. Na kraju kada si bio toliko dobar trener zašto se nisi vratio u Srbiju i preuzeo neki osrednji tim i od njega napravio ABA ligaša. Zašto nisi stvorio nekog Srpskog košarkaša nego si u grčku stvarao grčke košarkaše. Boli tebe glava za Srbiju,samo su pare u pitanju i ništa više. Imao si po 10 stranaca u ekipi koje si ti birao i onda se pričalo Dud je osvojio trofej. Vjeruj da je i Radonjić u tvome rangu ,iako ga ja ne smatram za dobrog trenera. Ni Uvalin nije lošiji, Upropastio si jednog Labovića samo zato što se drznuo da kaže istinu o tebi. Neka ti naprave u tvoju čast susret zvezda. Nisi ti davao koševe nego Đorđević i drugovi ...
Koka kola je grčki proizvod
Bježi od grka kao od đaola.Ko sa njima tikve sadi o glavu mu se lupaju.Najpokvareniji narod evrope zajedno sa talijanima.Cigani i ništa više.Nisu htjeli da prime našu vojsku 1915 pa su ih talijani prebacili u Italiju 300 000 Srba.Kasnije su na nagovor vellikih sila dozvolili da Srbi dođu u grčku.To je naša lažna istorija koju je pisao neko drugi.Da sam sportista nikada nebih išo kod tih go...da igram za neznam koje pare.Srami se Zvezdo ka da si se pobratimila sa tim izrodima i sa olimpijakosom.Sjetite se samo 1995 godine i kada su ta stoka navijali protiv nas za Litvance.Manite se vjere oni su pravoslavni turci...PODLACI...
shone
Sedi jedan!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.