Почетна / Кошарка / Широм планете

Панатинаикос поравнао у финалу, Милутинов се зауставио на четири поена

Чак 12 од својих 16 поена, Никос Папас постигао је у последњој деоници, и тако потпуно заслужено понео епитет хероја Зелених
ФОТО: Н. Неговановић

Кошаркаши Панатинаикоса поравнали су у финалној серији на 1:1, пошто су у ОАКА арени савалдали Олимпијакос са 84:80.

Био је ово први тријумф Зелених у својој дворани још од 2014. године, када су у питању мечеви финала против црвено-белих из Пиреја.

Најефикаснији у победничком тиму био је управо Папас са 16 поена, два мање додао је Џејмс, док је двоцифрен био и Бурисис са 12 поена.

На другој страни истакао се Грин са 21 поеном, док је Принтезис убацио 15, а Папаниколау 11 поена. Српски центар Никола Милутинов терен је напустио пре завршетка меча, и то због петог фаула, а за 17 минута проведених на паркету забележио је четири поена, три скока и једну асистенцију.

Семафор другог меча финала плеј-офа грчке лиге:
Панатинаикос – Олимпијакос 84:80 (17:20, 24:19, 18:14, 25:27), у серији 1:1
Напомена: Предност домаћег терена има Олимпијакос, а финале се игра по систему 1-1-1-1-1.
Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.