Почетна / Кошарка / Широм планете

МВП Лиге шампиона добио пасош и сада игра за Македонију

Играч турског Банвита, финалисте ФИБА Лиге шампиона, Џордан Тиодор добио македонски пасош и браниће боје наших јужних комшија
ФОТО: basketballcl.com

Американац Џејсон Тиодор (27) проглашен за најкориснијег играча сезоне (МВП) у ФИБА Лиги шампиона, био је најбољи асистент (7,7 асистенција по мечу), четврти стрелац (16,2 поена). Уједно је био и МВП четвртфиналних серија.

Све то препоручило га је Македонцима, који су играчу има чији је спортски директор наш Мирослав Радошевић, дали пасош како би убудуће бранио боје њиховог националног тима.

Једном им се овакав потез умало позлатио, пасош су дали Лестеру Боу Мекејлебу, тада играчу Партизана, који их је водио ка четвртом месту на Европском првенству 2011. у Литванији. У мечу за бронзу поражени су од Русији 68:72.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

cinjenice
Ovaj je smesan igrac. Bo je za 3 klase bolji
krk
Ne lupetaj

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.