Почетна / Кошарка / Широм планете

Уникаха нуди Недовићу више од милион евра да остане и враћа Кенана Карахоџића из Партизана

Шпанска Уникаха је у мајсторици Еврокупа савладала Валенсију на њеном терену и обезбедила повратак у Евролигу, па сад кује "велике планове"
ФОТО: Д. Жарковић

Уникаха жели да за Евролигу задржи репрезентативца Србије Немању Недовића и нуди му, како наводе на Пиринејима, 1.100.000 евра по сезони (800.000 нето). Немањи уговор истиче за годину дана, али га желе велики клубови спремни да плате обештећење, па Уникаха жели да се осигура са новим, јачим уговором.

Екипа из Малаге наредне сезоне водиће битке на много фронтова, зато тренер Ђоан Плаза жели да има што више играча на располагању, па стижу вести и да жели да врати Кенана Карахоџића, позајмљеног Партизану на две године (шпанци имају опцију да га врате после прве).

Поред Карахоџића требало би да врате и Ромарика Белеменеа из Манресе, Суладеа из Бургоса и Рареса Уту из Гранаде. Шта ће од свега бити знаће се ускоро.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ccc
Kakav bre Karahodžić pa on je rezerva rezervama u ovakvom Partizanu. Prosečan igrač bez ijedne izražene prednosti na parketu.
Tokyo
Nedovića bih voleo da vidim u tandemu sa Stefanom Markovićem u CSKA. Znaju se iz reprezentacije, verujem da bi se uspešno slagali i kada bi nastupali u istom klubu. A šta reći o Kenanu Karahodžiću...neubedljiv jednom rečju. Loša statistka u ABA ligi, mala minutaža, skroman u napadu, šut ispod proseka, bolji za nijansu u odbrani (skok i blokade), sklon povredama. Nije ostavio neki trag u Partizanu i ne verujem da će nekome nedostajati. Naravno, želim mu sve najbolje u nastavku karijere. Lično mislim da će ga uprava Unikahe opet poslati negde na pozajmicu. Po trenutnim partijama koje pruža nije kalibar za Endesa ligu. Neizmerno bih voleo da me demantuje.
promasaj
Karahodzica? Uuu...ima da rasturaju...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.