Почетна / Кошарка / Широм планете

КСС има питање за ФСС после потеза Недовића (ВИДЕО)

Играч Панатинаикоса на тренингу ногом преко целог терена деганжирајући лопту погодио кош
ФОТО: ЕПА/Џ. Панагопулу

Немања Недовић је на тренингу под кошем узео лопту и деганжирао је ногом на другу страну терена - погодио је без коске!

КСС се на друштвеним мрежама нашалио и поставио питање ФСС.

- Хеј, ФСС, како вам ово изгледа? - уз смајли.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Juka
Ma fotoreportaza, izavijona sevidi!!
Делије
Фоторепортажа, или фотомонтажа? Авион, или авијон? Се види, или севиди?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.