Почетна / Кошарка / Репрезентација

Ђорђевић се укључио у кампању групног финансирања филма и пројекта Скок

Кошаркашица Наташа Ковачевић у склопу овог пројекта покренула је акцију постављања споменика Французу Анрију Хелу, првом селектору кошаркашке репрезентације Југославије
ФОТО: Д. Жарковић

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић укључио се у кампању за групно финансирање путем које се прикупљају средства за последњу фазу снимања документарног филма "Скок" о кошаркашици Наташи Ковачевић, саопштено је данас.

- Као селектор Србије, али и некадашњи репрезентативац, одлучио сам да подржим кампању за групно финансирање завршетка пројекта 'Скок' који промовише право лице спорта: спортску борбу, пријатељство у спорту и неговање спортске традиције. Имајући у виду какав је борац Наташа Ковачевић, сигуран сам да филм о њој неће бити обична спортска прича, већ мотивација за све нас који се на дневном нивоу боримо са малим препрекама - рекао је Ђорђевић.

Кошаркашица Наташа Ковачевић у склопу овог пројекта покренула је акцију постављања споменика Французу Анрију Хелу, првом селектору кошаркашке репрезентације Југославије.

- Идеја да се кроз овај пројекат, у склопу филма, подигне споменик утемељивачима српске школе кошарке у Београду и њиховом тренеру, првом професионалном селектору наше репрезентације Анрију Хелу, заслужује шире ангажовање наше јавности. Драго ми је да могу да се прикључим личностима које су већ подржале овај пројекат, али и институцијама као што су кошаркашки савези Србије, Француске и Београда и Амбасада Француске у Београду - додао је Ђорђевић.

Он је поред личне донације, као један од доприноса пројекту поклонио лопту са потписом председника Кошаркашког савеза Србије и својим потписом, која ће се на платформи за групно финансирање наћи као један од симболичних поклона за одређену донацију.

До сад је на платформи Индиегого кампању подржало својим донацијама 45 људи из 10 земаља. Поред Александра Ђорђевића, међу донаторима из света кошарке су и тренер Нижњија Зоран Лукић, као и Кошаркашки клуб Земун.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zikica
Imate li vi nesto protiv dizinterije koju izazivaju clanci o Natasi Kovacevic... toliki momci i devojke su u gradjanskim ratovima ostali invalidi boreci se za neke vise ciljeve za naciju i drzavu a svi mediji aklamativno ko pijani plota pisu samo i iskljucivo o Natasi...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.