Почетна / Кошарка / Репрезентација

КРАЈ СЈАЈНЕ КАРИЈЕРЕ: Тањевић није више селектор Црне Горе

Искусни кошаркашки стручњак Богдан Тањевић поднео је оставку на место селектора селекције Црне Горе после Европског првенства. Тањевић се повукао након елиминације у осмини финала ЕП и убедљивог пораза од Летоније (100:68), потврдио је Кошаркашки савез Црне Горе.
ФОТО: ФИБА

Кошаркашки савез Црне Горе саопштио је да је досадашњи селектор А тима Богдан Тањевић донео одлуку да се повуче са позиције селектора и да истовремено завршава са тренерском каријером.

- Посебну захвалност дугујемо му за ангажовање у последње три године током којих је дао велики допринос успостављању система у тренерској организацији, као и резултатима А тима, те млађих репрезентативних селекција. Са задовољством желимо да упознамо јавност да ће Тањевић остати на челу тренерске организације и са те позиције допринети даљој афримацији црногорске кошарке, те едукацији младих црногорских тренера - наводи се у саопштењу КСЦГ.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

THE COMSAT ANGELS
Nikakav trener.Već je bio u Budućnosti i išćerali su ga prije 10 godina.Realno preuzeo je ekipu sa dva i po igrača.Viđeli ste đe je Ivanović u jakoj evropskoj košarci.Niđe.Vučević koji je NBA centar je totalno razočarenje,a Dubljević sa 205 ne može igrati peticu.Svi ostali ne vrijede ni pomena.Velika nada crnogorske košarke neki Radončić je smiješan.Kada sam ga gledao da igra za Real reko sam ovaj mali pojma nema ali ga forsiraju kao Dončića.Daleko je to od Dončića kao nebo i zemlja.Fali Peković a naturalizovani Podgoričanin Rajs ne može sam.Dobro je đe ste ovaj put.Sledeći korak će biti gori jer nemate igrače a trenere imate bar dvojicu.Splićanina Duška Ivanovića i Njaka Radonjića.Ako vam Srbija da par igrača imaćete šansu da budete od 8 - 16 mjesta sledeći put.Pozdravite Tanjevića i slične leteće tanjire.Prošlo je vrijeme komunizma danas su košarkaški treneri ličnosti.Ovaj je Tanjević čak optužio bio Dud Ivkovića da se ne služi istinom i da je turska zasluženo pobjedila Srbiju 2010.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.